Safari 8 (Yosemite): Inzoomen op webpagina‘s

This article has been archived and is no longer updated by Apple.

U kunt tekst en afbeeldingen groter maken, zodat u ze beter kunt zien.

• De inhoud van een webpagina groter maken:
    Kies 'Weergave' > 'Zoom in', druk op Command (⌘) + Plusteken of beweeg twee vingers uit elkaar op uw trackpad. Om alleen de tekst groter te maken, kiest u 'Weergave' > 'Zoom alleen in of uit op tekst' voordat u inzoomt.
  • Een minimale lettergrootte instellen voor webpagina's:
    Kies 'Safari' > 'Voorkeuren', klik op 'Geavanceerd' en selecteer 'Gebruik nooit een lettergrootte kleiner dan'. Klik op het venstermenu en kies de gewenste minimale lettergrootte.
  • De schermvullende weergave activeren:
    Klik op de groene knop voor de schermvullende weergave  linksboven in het browservenster of druk op Control + Command (⌘) + F. Om terug te keren naar de standaardweergave, houdt u de aanwijzer linksboven in het scherm en klikt u nogmaals op de groene knop voor de schermvullende weergave of drukt u op Control + Command (⌘) + F.
Published Date: 15-sep-2017
Helpful?