Safari 8 (Yosemite): Suosikit ja Top Sites -sivun näyttäminen

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Suosikit ja Top Sites -sivulla näet nopeasti suosikkiverkkosivustosi sekä verkkosivustot, joilla olet vieraillut useimmin. Näet luettelon suosikeistasi myös osoite- ja hakukentän alapuolella, kun osoitat sitä.

Safari-ikkuna, jossa näytetään Suosikkien kuvakkeet Suosikit ja Top Sites -sivulla
  • Suosikit ja Top Sites -sivun näyttäminen:
    Avaa uusi ikkuna tai välilehti tai valitse Historia > Näytä Top Sites. Voit vaihtaa näkymää osoittamalla Suosikit-painiketta tai Top Sites -painiketta sivun oikeassa ylälkulmassa. Jos suosikkisi eivät tule näkyviin, kun avaat uuden ikkunan tai välilehden, muuta asetuksia Safarin asetusten Yleiset-osiossa.
    Safari-ikkuna, jossa näytetään Top Sites -sivu sekä nasta- ja poistopainikkeet yhden sivuston miniatyyrissa
  • Verkkosivuston avaaminen Suosikit ja Top Sites -sivulta:
    Osoita verkkosivuston kuvaketta tai miniatyyria.
  • Suosikkisivustolle siirtyminen osoite- ja hakukentästä:
    Osoita osoite- ja hakukenttää ja osoita sitten kuvaketta kentän alla näkyvässä suosikkisivustojen luettelossa. Suosikkiluettelo ei tule näkyviin, jos osoitat kenttää, kun katselet Suosikit ja Top Sites -sivua.
    Safarin osoite- ja hakukenttä ja suosikkisivustojen kuvakkeet sen alapuolella
  • Verkkosivuston lisääminen Suosikit ja Top Sites -sivulle:
    Vedä kirjanmerkki sivupalkista Suosikit ja Top Sites -sivulle tai vedä verkkosivun osoite tai linkki viestistä, dokumentista tai muusta lähteestä sivulle.

Voit myös painaa ja pitää painettuna Lisää-painiketta osoite- ja hakukentässä ja valita sitten valikosta vaihtoehdon Suosikit tai Top Sites. Lisää-painike tulee näkyviin osoite- ja hakukentän vasemmanpuoleiseen päähän, kun asetat osoittimen kentän päälle.

• Kohteiden järjestäminen uudelleen Suosikit ja Top Sites -sivulla: Vedä verkkosivustojen miniatyyrit tai kuvakkeet eri paikkoihin. Voit kopioida Suosikeissa olevan kohteen Optio-vetämällä.

• Kohteiden poistaminen: Vedä kohdetta ikkunasta ulospäin. Kun vapautat sen, se katoaa savupilveen. Top Sites -sivulla voit myös pitää osoitinta verkkosivuston miniatyyrin päällä ja osoittaa näkyviin tulevaa poistokuvaketta .

• Verkkosivuston säilyttäminen Top Sites -sivulla: Pidä osoitinta verkkosivuston miniatyyrin päällä ja osoita näkyviin tulevaa nastakuvaketta . Voit vapauttaa verkkosivuston paikan osoittamalla nastakuvaketta uudelleen, jolloin toiset verkkosivustot voivat korvata sen.

• Eri kirjanmerkkikansion näyttäminen Suosikeissa:
    Valitse Safari > Asetukset, osoita Yleiset ja valitse haluamasi vaihtoehto Suosikit näyttää -ponnahdusvalikosta.
  • Top Sites -sivun verkkosivustojen määrän muuttaminen:
    Valitse Safari > Asetukset, osoita Yleiset ja valitse haluamasi vaihtoehto Top Sites näyttää -ponnahdusvalikosta.
Julkaisupäivämäärä: 15.9.2017