Safari 8 (Yosemite): Se favoritter og Top Sites

This article has been archived and is no longer updated by Apple.

Du kan hurtigt se dine favoritwebsteder og websteder, du har besøgt for nylig, på siden Favoritter og Top Sites. Du kan også se dine favoritter opført under adresse- og søgefeltet, når du klikker i det.

Safari-vindue, der viser symboler for favoritter på siden Favoritter og Top Sites
  • Se siden Favoritter og Top Sites:
    Åbn et nyt vindue eller en ny fane, eller vælg Historie > Vis Top Sites. Du skifter oversigt ved at klikke på knappen Favoritter eller Top Sites i det øverste højre hjørne af siden. Hvis dine favoritter ikke vises i nye vinduer eller på nye faner, skal du ændre indstillinger i vinduet Generelt i Safaris indstillinger.
    Safari-vindue,  der viser Top Sites med knapperne Knappenål og Fjern på miniaturen af et websted
  • Åbn et websted fra siden Favoritter og Top Sites:
    Klik på webstedets symbol eller miniature.
  • Gå til et favoritwebsted fra adresse- og søgefeltet:
    Klik på adressen og søgefeltet, og klik derefter på et symbol på listen over favoritwebsteder, der vises under feltet. Listen over favoritter vises ikke, hvis du klikker i feltet, mens du se på siden Favoritter og Top Sites.
    Safaris adresse- og søgefelt og derunder symbolerne for favoritwebsteder
  • Føj et websted til siden Favoritter og Top Sites:
    Træk et bogmærke fra indholdsoversigten til siden Favoritter og Top Sites, eller træk en URL-adresse eller en henvisning fra en besked, et dokument eller en anden kilde til siden.

Du kan også holde knappen Tilføj i et trin i adresse- og søgefeltet nede og derefter vælge Favoritter eller Top Sites på lokalmenuen. Knappen Tilføj i et trin vises i venstre side af adresse- og søgefeltet, når du flytter markøren over feltet.

• Flyt rundt på emner i Favoritter og Top Sites: Træk webstedets miniaturer eller symboler til forskellige placeringer. Du kopierer et emne i Favoritter ved at Alternativ-trække det.

• Fjern emner: Træk et emne væk fra vinduet, og slip det derefter i en røgsky. I Top Sites kan du også holde markøren over webstedets miniature og derefter klikke på symbolet for fjern , som vises.

• Behold et websted i Top Sites: Hold markøren over webstedets miniature, og klik derefter på symbolet for knappenålen , der vises. Du frigør webstedet igen, så andre websteder, kan erstatte det, ved at klikke på symbolet for knappenålen igen.

• Vis en anden bogmærkemappe i Favoritter:
    Vælg Safari > Indstillinger, klik på Generelt, og brug derefter lokalmenuen “Favoritter viser”.
  • Rediger antallet af websteder i Top Sites:
    Vælg Safari > Indstillinger, klik på Generelt, og brug derefter lokalmenuen “Top Sites viser”.
Published Date: 15-09-2017
Helpful?