Safari 8 (Yosemite): cookies en websitegegevens

This article has been archived and is no longer updated by Apple.

Safari accepteert standaard alleen cookies en websitegegevens van websites die u bezoekt. Zo wordt voorkomen dat bepaalde adverteerders gegevens op uw Mac bewaren. In de Safari-voorkeuren kunt u instellen dat cookies en andere websitegegevens altijd mogen worden geaccepteerd of altijd moeten worden geblokkeerd.

Kies 'Safari' > 'Voorkeuren', klik op 'Privacy' en selecteer een optie voor 'Cookies en websitegegevens'.

Published Date: 2-sep-2015
Helpful?