Safari 8 (Yosemite): Websites vragen u niet te volgen

Sommige websites die u bezoekt volgen uw surfgedrag, zodat ze hun webmateriaal nog specifieker op uw interesses kunnen afstemmen. U kunt Safari een verzoek laten indienen bij websites en degenen die content leveren aan die websites (waaronder adverteerders) om u niet te volgen.

Telkens wanneer materiaal van een website wordt opgehaald, wordt een verzoek toegevoegd om u niet te volgen. Het is wel zo dat websites zelf bepalen of ze aan dit verzoek voldoen.

Kies 'Safari' > 'Voorkeuren', klik op 'Privacy' en selecteer 'Vraag websites me niet te volgen'.

Publicatiedatum: 12-jun-2015