Safari 8 (Yosemite): Selaushistorian tyhjentäminen

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Valitse Historia > Tyhjennä historia ja poista sivustojen data, osoita ponnahdusvalikkoa ja valitse, kuinka pitkältä ajalta haluat tyhjentää selaushistorian.

Kun tyhjennät historian, Safari poistaa kaikki tiedot, jotka se on tallentanut selaustoimistasi. Muun muassa seuraavat tiedot poistetaan:

• Avaamiasi verkkosivuja koskeva historia

• Avattujen verkkosivujen taaksepäin- ja eteenpäinselauksen luettelo

• Top Sites -sivustot, joita ei ole merkitty pysyviksi

• Usein katselemiesi sivustojen luettelo

• Evästeet ja verkkosivustojen data, jotka on tallennettu Maciin käydessäsi verkkosivuilla

• Äskettäiset haut

• Avattujen verkkosivujen kuvakkeet

• Avatuista verkkosivuista tallennetut tilannekuvat

• Lataamiesi kohteiden luettelo (ladattuja tiedostoja ei poisteta)

• Nopeaan sivustohakuun lisätyt verkkosivustot

• Verkkosivustot, jotka ovat pyytäneet lupaa käyttää sijaintiasi

• Verkkosivustot, jotka ovat pyytäneet lupaa lähettää sinulle ilmoituksia

• Verkkosivustot, joiden liitännäissisällön käynnistit osoittamalla Safarin virransäästö -ilmoitusta

• Vastaukset verkkosivustojen WebGL:n käyttöä koskeviin pyyntöihin

Julkaisupäivämäärä: 15.9.2017