OS X Yosemite: Brug et SD- eller SDXC-kort

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis din Mac-computer har en kortplads af typen SD (Secure Digital) eller SDXC (SD eXtended Capacity), kan du bruge kort til at importere billeder fra et digitalt kamera eller til at lagre andre oplysninger.

Hvis kortet er formateret af et digitalt kamera, udføres samme handling, når du indsætter kortet i din Mac, som når du slutter kameraet til Mac. Hvis du f.eks. indstiller iPhoto til at åbne, når du tilslutter et kamera, åbner iPhoto, når du indsætter et SD- eller SDXC-kort, der er formateret af et kamera.

• Indsæt et SD-kort:
    Sæt kortet ind i kortpladsen med metalkontakterne pegende nedad og ind imod computeren.
  • Skub et SD-kort ud:
    Vælg kortet i indholdsoversigten i et Findervindue, og vælg derefter Arkiv > Skub ud. Når kortets symbol forsvinder fra indholdsoversigten, kan du fjerne kortet fra kortpladsen.
  • Hvis der vises en meddelelse om, at kortet ikke kan ændres:
    Kontakten på siden af kortet kan være låst. Fjern kortet, lås det op, og indsæt derefter kortet igen.

Der findes flere oplysninger i Apple-supportartiklen Om SD- og SDXC-kortpladsen.

Udgivelsesdato: 15-09-2017