OS X Yosemite: Kalibrera bildskärmen

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Kalibrera bildskärmen regelbundet så att du får exakta färger.

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar, klicka på Bildskärmar och sedan på Färg.

2. Klicka på Kalibrera.

Bildskärmskalibreringsassistent hjälper dig att kalibrera bildskärmen och skapar sedan en kalibrerad färgprofil.

För en mer detaljerad kalibrering av bildskärmen markerar du kryssrutan Expert längst ned i introduktionstexten i assistenten.

När bildskärmsprofilen är klar tilldelas den automatiskt som färgprofil för bildskärmen.

Vissa bildskärmar har extra inbyggda funktioner för färgåtergivning och färgkalibrering. Mer information finns i dokumentationen som följde med enheten.

Publiceringsdatum: 2017-sep-15