OS X Yosemite: Justera skärmupplösningen

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Beroende på hur du justerar upplösningen kanske vissa program inte ryms helt på skärmen. Om du använder en skalad upplösning kan det påverka datorns prestanda.

Ställa in upplösningen för den primära bildskärmen

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar, klicka på Bildskärmar och sedan på Bildskärm.

2. Välj Skalad och välj sedan ett av alternativen för skalad upplösning.

Ställa in upplösningen för en ansluten bildskärm

Om du har mer än en bildskärm visas ytterligare alternativ för upplösning.

1. När bildskärmen är ansluten väljer du Apple-menyn > Systeminställningar, klickar på Bildskärmar och sedan på Bildskärm.

2. Håll ned alternativknappen medan du trycker på Skalad om du vill se ytterligare upplösningar för den andra skärmen. Välj sedan ett av alternativen för skalad upplösning för den andra bildskärmen.

Publiceringsdatum: 2017-sep-15