OS X Yosemite: Kontroller markøren vha. mustaster

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Kontroller markøren vha. mustaster

Når mustaster er slået til, kan du flytte musens markør og trykke på musens knap vha. tastaturet eller den numeriske blok.

Du slår hurtigt mustaster til og fra ved at trykke på Alternativ-Kommando-F5 og derefter vælge eller fravælge afkrydsningsfeltet Slå mustaster til. Du kan også vælge eller fravælge afkrydsningsfeltet i vinduet Mus & pegefelt i Tilgængelighed.

Du åbner vinduet ved at vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Tilgængelighed og derefter klikke på Mus & pegefelt.

Følgende illustration viser de taster, du bruger på et tastatur (tasterne til venstre) og en numerisk blok (tasterne til højre), når mustaster er slået til.

Taster, der kan flytte musens markør, når mustaster er slået til.

Flyt musens markør:

Med en numerisk blok: Brug tasterne 7, 8, 9, 4, 6, 1, 2, 3 på den numeriske blok.

Med tastaturet: Brug tasterne 7, 8, 9, U, O, J, K, L.

Klik på musens knap:

Med en numerisk blok: Tryk på 5 på den numeriske blok.

Med tastaturet: Tryk på I.

Hold knappen på musen nede:

Med en numerisk blok: Tryk på 0 (nul) på den numeriske blok.

Med tastaturet: Tryk på M.

Slip musens knap:

Med en numerisk blok: Tryk på “.” (punktum) på den numeriske blok.

Med tastaturet: Tryk på “.” (punktum).

Når mustaster er slået til, kan du ikke bruge tastaturet eller den numeriske blok til at indtaste tekst.

Published Date: 11-09-2017
Helpful?