iMovie for iOS (iPhone, iPod touch): Jakaminen sähköpostilla tai Viestit-ohjelmassa

Jakaminen sähköpostilla tai Viestit-ohjelmassa

Jakaminen Maililla

1. Tee jokin seuraavista:

• Projektiselaimessa: Napauta elokuvaa ja traileria, jonka haluat jakaa.

• Jos muokkaat projektia: Palaa projektin tietonäyttöön napauttamalla Valmis (vasemmassa yläkulmassa).

2. Napauta Jaa-painiketta ja napauta sitten Sähköposti.

3. Viimeistele luotu sähköpostiviesti ja napauta sitten Lähetä.

Jakaminen Viesteissä

Tämän ominaisuuden käyttö edellyttää, että olet kirjautuneena sisään Viesteihin laitteessa.

1. Tee jokin seuraavista:

• Projektiselaimessa: Napauta elokuvaa ja traileria, jonka haluat jakaa.

• Jos muokkaat projektia: Palaa projektin tietonäyttöön napauttamalla Valmis (vasemmassa yläkulmassa).

2. Napauta Jaa-painiketta ja napauta sitten Viestit.

3. Viimeistele luotu sähköpostiviesti ja napauta sitten Lähetä.

Published Date: 16.10.2019
Helpful?