iMovie for iOS (iPhone, iPod touch): Del til Mail eller Beskeder

Del til Mail eller Beskeder

Del til Mail

1. Gør et af følgende:

• Fra projektbrowseren: Tryk på den film eller forfilm, som du vil dele.

• Hvis du redigerer et projekt: Tryk på OK (i det øverste venstre hjørne) for at vende tilbage til skærmen med projektoplysninger.

2. Tryk på knappen Del , og tryk derefter på Mail.

3. Udfyld den e-mail, som blev oprettet, og tryk på Send.

Del til Beskeder

Du skal være logget ind på Beskeder på din enhed for at kunne bruge denne funktion.

1. Gør et af følgende:

• Fra projektbrowseren: Tryk på den film eller forfilm, som du vil dele.

• Hvis du redigerer et projekt: Tryk på OK (i det øverste venstre hjørne) for at vende tilbage til skærmen med projektoplysninger.

2. Tryk på knappen Del , og tryk derefter på Beskeder.

3. Udfyld den besked, som blev oprettet, og tryk på Send.

Published Date: 16. okt. 2019
Helpful?