Safari 6/7 (Mavericks): Evästeet ja muu verkkosivujen data

This article has been archived and is no longer updated by Apple.

Verkkosivustot tallentavat usein evästeitä ja muita tietoja laitteelle. Tämä data saattaa sisältää tietoja, jotka sinä syötit, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja asetuksia. Tämä data auttaa verkkosivustoja tunnistamaan sinut, kun palaat sivustoille, jotta he voivat tarjota sinulle palveluita ja näyttää sinulle tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Oletuksena Safari hyväksyy evästeitä ja dataa vain verkkosivustoilta, joilla käyt. Tämä estää joitakin mainostajia tallentamasta dataa laitteeseen. Voit muuttaa Safarin asetuksia niin, että Safari hyväksyy tai estää aina evästeet ja verkkosivustojen muun datan.

Tärkeää: Evästeasetusten muuttaminen tai evästeiden ja muun verkkosivuston tietojen poistaminen Safarissa saattaa muuttaa niitä tai poistaa ne muissa ohjelmissa, mukaan lukien Dashboardissa.
Valitse Safari > Asetukset, osoita Yksityisyys ja tee yksi seuraavista vaihtoehdoista:
Valinta Kuvaus
Katso mitkä verkkosivustot tallentavat evästeitä tai tietoa: Osoita Lisätietoja
Poista tallennetut evästeet ja tiedot: Osoita Poista kaikki verkkosivujen data tai osoita Lisätietoja, valitse yksi tai useampi verkkosivusto ja osoita Poista.

Jos poistat verkkosivuston tallentamia tietoja, verkkosivusto ei ehkä pysty enää tarjoamaan aiemmin tarjoamiaan palveluja.

Muuta evästeiden ja verkkosivustojen tiedon estämistä: Valitse vaihtoehto Estä evästeet ja muu verkkosivujen data -osiossa.
Salli evästeet väliaikaisesti: Jos verkkosivusto vaatii evästeiden sallimisen, voit valita väliaikaisesti ”Ei koskaan” Estä evästeet ja muu verkkosivujen data -osiossa. Kun poistut verkkosivustolta, valitse toinen vaihtoehto evästeiden ja muun datan estolle ja poista sitten sivun tallentamat evästeet.
Published Date: 11.9.2017
Helpful?