Safari 6/7 (Mavericks): Administrer cookies og andre data fra websteder

This article has been archived and is no longer updated by Apple.

Websteder lagrer ofte cookies og andre data på computeren. Disse data kan inkludere oplysninger, som du har skrevet, f.eks. navn, e-mailadresse og indstillinger. Med disse data kan websteder identificere dig, når du vender tilbage til dem, tilbyde dig tjenester og vise oplysninger, der muligvis interesserer dig.

Safari accepterer som standard kun cookies og webstedsdata fra de websteder, du besøger. Det kan forhindre annoncører i at lagre data på din enhed. Du kan ændre muligheder i Safaris indstillinger, så Safari altid accepterer eller altid blokerer cookies og andre data fra websteder.

Vigtigt: Hvis du ændrer dine cookie-indstillinger eller fjerner cookies og andre data fra websteder i Safari, kan der ske lignende ændringer i andre programmer, inklusive Dashboard.
Vælg Safari > Indstillinger, klik på Anonymitet, og gør derefter et af følgende:
Valg Beskrivelse
Se, hvilke websteder der arkiverer cookies eller data: Klik på Oplysninger.
Fjern arkiverede cookies og data: Klik på Fjern alle data fra websteder, eller klik på Oplysninger, vælg et eller flere websteder, og klik derefter på Fjern.

Hvis du fjerner oplysninger lagret af et websted, vil webstedet muligvis ikke længere kunne levere de tjenester, det tidligere har leveret.

Vælg, hvordan cookies og data fra websteder skal blokeres: Vælg en mulighed under “Bloker cookies og andre data fra websider”.
Tillad cookies midlertidigt: Hvis et websted kræver, at du tillader cookies, kan du midlertidigt vælge Aldrig under “Bloker cookies og andre data fra websider”. Når du har forladt webstedet, skal du vælge en anden indstilling til blokering af cookies og data og derefter fjerne de cookies, siden har arkiveret.
Published Date: 11-09-2017
Helpful?