Keynote voor Mac: Apple ID

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Apple ID

Het e-mailadres dat je gebruikt om toegang te krijgen tot diverse Apple bronnen, waaronder iCloud-voorzieningen.

Als je niet meer weet welke Apple ID je voor iCloud gebruikt, voer je een of meer van de volgende stappen uit:

• Op een iOS-apparaat waarop iOS 7 of hoger is geïnstalleerd: Tik in het beginscherm op 'Instellingen' > 'iCloud'.

• Op een Mac waarop OS X 10.10 of hoger is geïnstalleerd: Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'iCloud'.

• Op een Windows-computer: Klik in Windows 7 of hoger op de iCloud-app of -tegel op het Start-scherm of kies 'iCloud' uit het Start-menu.

Ga naar de Apple ID-website voor meer informatie over je Apple ID.

Published Date: 10-jul-2019
Helpful?