Keynote for Mac: Apple ID

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Apple ID

Sähköpostiosoite, jolla pääset moniin Applen resursseihin, mukaan lukien iCloud-palveluihin.

Jos unohdat, mitä Apple ID:tä käytät iCloudin kanssa, tee jokin seuraavista:

• iOS-laitteella, johon on asennettu iOS 7 tai uudempi: Napauta Koti-valikossa Asetukset > iCloud.

• Macilla, johon on asennettu OS X 10.10 tai uudempi: Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud.

• Windows-tietokoneella: Jos käyttöjärjestelmä on Windows 7 tai uudempi, klikkaa iCloud-ohjelmaa tai ‑ruutua aloitusnäytössä tai valitse iCloud Käynnistä-valikosta.

Saat lisätietoa Apple ID:stä vierailemalla Apple ID ‑verkkosivustolla.

Published Date: 10.7.2019
Helpful?