Språk

iTunes 10 for Windows: Oversikt over iTunes Store

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.
Oversikt over iTunes Store

iTunes Store er verdens største musikkbutikk, med millioner av sanger, albumer, videoer og annet du kan kjøpe, i tillegg til en rekke gratis objekter.

Objekter du kjøper, leier eller laster ned fra iTunes Store, legges automatisk til i iTunes-biblioteket.

Hovedvinduet i iTunes Store: Klikk på iTunes Store for å åpne, klikk på knapper for å navigere, søke etter objekter

iTunes Store inneholder:

• Musikk:
    Hør på sanger før du kjøper dem. Kjøp enkeltsanger eller hele album – med tilhørende bilde. Last ned gratis singler hver uke.
  • Video:
    Forhåndsvis og kjøp eller lei filmer, TV-programmer, musikkvideoer, kortfilmer og annet.
  • App Store:
    Finn programmer og spill til iPod touch, iPhone eller iPad.
  • Podcaster:
    Last ned gratis sendinger som har mye til felles med vanlige radio- og TV-programmer.
  • Lydbøker:
    Lytt til bøker som er lest inn.
  • Utdanningsinnhold:
    Last ned gratis forelesninger fra anerkjente universiteter, språktimer og mer fra iTunes U.
  • Ping:
    Følg med på favorittartistene dine og få kontakt med andre musikkentusiaster.
  • Hefter:
    Last ned elektroniske versjoner av trykte dokumenter, som sangtekster, som en del av et album eller et annet tilbud.

Hvis du vil kjøpe objekter fra iTunes Store eller bruke Ping, må du ha:

• En Apple ID- eller AOL-konto. Hvis du allerede har opprettet en Apple ID-konto (for eksempel på Apple Store-nettstedet eller på MobileMe), kan du bruke den samme kontoen og velge hvilket betalingskort eller hvilken konto (gjelder også PayPal) som skal belastes ved kjøp.

• Internett-tilkobling. Bredbåndstilkobling (DSL, kabel eller LAN) anbefales.

Important:   Alle kjøp er endelige. Kontoen din belastes når du klikker på en Buy-knapp.

Musikk, programmer og bøker som du kjøper fra iTunes Store, kan lastes ned automatisk til de andre datamaskinene og enhetene dine, i tillegg til datamaskinen eller enheten der du utfører kjøpet. Du kan også laste ned objekter du har kjøpt fra iTunes Store tidligere, til datamaskinene og enhetene dine.

Hvis du vil skjule vinduene til venstre i iTunes-vinduet når du er i iTunes Store, velg Vis > «Bruk hele vinduet i iTunes Store». Hvis du vil gå ut av iTunes Store mens du bruker hele vinduet, klikker du på krysset øverst til venstre i butikkvinduet eller trykker på Esc-tasten.

Hvis du ikke finner det du ser etter i iTunes Store, er det mulig at det ikke er tilgjengelig. Hvis du vil sende inn en forespørsel til iTunes Store, går du til nettsiden Request Music.

iTunes Store er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller regioner, og iTunes Store-innhold kan variere avhengig av land eller region.

Hvis du vil vite mer om iTunes Store, klikk på et emne til venstre.

Sist endret: 25.mar.2014
Nyttig?
Ja
Nei
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Skriv ut denne siden
  • Sist endret: 25.mar.2014
  • Artikkel: PH1614
  • Visninger:

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter