iCloud: Sett opp Min bildestrøm i iCloud

Sett opp Min bildestrøm i iCloud

De nye bildene dine vises automatisk på iOS-enhetene (med iOS 8 eller nyere), datamaskinene og Apple TV-enhetene du konfigurerer med Min bildestrøm, uavhengig av hvilken iOS-enhet eller datamaskin du bruker til å ta eller importere nye bilder.

På en Mac med Bilder

På en Windows-maskin

1. Hent iCloud for Windows-appen hvis den ikke allerede er installert på maskinen din.

2. Åpne iCloud for Windows-appen, og slå på Bilder.

Klikk på Alternativer og slå deretter på Min bildestrøm.

3. Klikk Bruk.

Note: Min bildestrøm er ikke tilgjengelig for nylig opprettede kontoer eller iCloud for Windows-appen (versjon 10). Se Hold bilder oppdatert på alle enhetene med iCloud.

Published Date: 13.aug.2019
Helpful?