iCloud: Indstil Min fotostream i iCloud

Indstil Min fotostream i iCloud

Dine nye fotos vises automatisk på de iOS-enheder (med iOS 8 eller en nyere version), computere og det Apple TV, du konfigurerer med Min fotostream, uanset hvilken iOS-enhed eller computer du bruger til at tage eller importere nye fotos.

På en Mac, hvor du bruger Fotos

På en Windows-computer

1. Hvis appen iCloud til Windows ikke allerede er installeret på computeren, skal du hente den.

2. Åbn appen iCloud til Windows, og slå derefter Fotos til.

Klik på Indstillinger, og slå derefter Min fotostream til.

3. Klik på Anvend.

Bemærk: Min fotostream er ikke tilgængelig for konti, der er oprettet for nylig, eller appen iCloud til Windows (version 10). (se Hold fotos opdateret på alle dine enheder med iCloud)

Published Date: 09-08-2019
Helpful?