Uppgradera till iCloud+

iCloud+ är premiumprenumerationen som utökar din iCloud-tjänst med all lagring du behöver för dina data och funktioner som Privat reläservice på iCloud, Dölj min e-postadress och stöd för Säker HomeKit-video.

Uppgradera till iCloud+ på din Apple-enhet

Om du vill uppgradera till iCloud+ går du till Hantera lagring för kontot i Inställningar på din iPhone, iPad, Apple Vision Pro eller Mac och väljer sedan Köp mer lagringsutrymme eller Ändra lagringsplan.

Öppna Hantera lagring för kontot för att uppgradera

Eller följ anvisningarna för din enhet.

Så här uppgraderar du på din iPhone, iPad eller på dina Apple Vision Pro

1. Gå till Inställningar och tryck sedan på ditt namn.

2. Tryck på iCloud och sedan på Hantera kontolagring eller Hantera lagring. Alternativt kan du rulla ned och trycka på Uppgradera till iCloud+.

3. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan.

4. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Så här uppgraderar du på din Mac-dator

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar.

2. Klicka på Apple-ID.

3. Klicka på iCloud.

4. Klicka på Hantera. Alternativt kan du rulla ned och trycka på Uppgradera till iCloud+.

5. Klicka på Ändra lagringsplan eller Köp mer lagringsutrymme och välj en plan.

6. Klicka Nästa och ange ditt Apple-ID-lösenord.

Uppgradera till iCloud+ på din Windows-dator

1. Öppna iCloud för Windows.

2. Klicka på Lagring.

3. Klicka på Ändra lagringsplan.

4. Välj en lagringsplan och klicka på Nästa.

5. Ange lösenordet för ditt Apple ID och klicka på Köp.

Vad är iCloud+?

Är du osäker på om du är redo att uppgradera? Läs mer om premiumfunktionerna som ingår i iCloud+ först.

Läs mer om vad som ingår i iCloud+

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.