GarageBand for iOS (iPhone, iPod touch): iCloudin käyttäminen GarageBandin kanssa

iCloudin käyttäminen GarageBandin kanssa

Voit lähettää GarageBand-kappaleitasi iCloud Driveen ja käyttää niitä toisella apilla tai laitteella. Voit avata kappaleet suoraan Omat kappaleet ‑selaimen sivupalkissa olevasta iCloud Drivesta tai ladata ne iPhonessasi.

Kun suljet kappaleen tai GarageBandin, iCloudissa olevaan kappaleeseen päivitetään viimeisimmät muutoksesi. Jos useammalla laitteella tehtyjä muutoksia ei ole synkronoitu, kappaleen kopio tallennetaan uusimpien muutosten kanssa samaan sijaintiin kuin alkuperäinenkin iCloud Drivessa.

Ennen kuin voit käyttää iCloud Drivea GarageBandin kanssa, sinun on otettava iCloud käyttöön iPhonessasi. Lisätietoa on saatavilla verkossa iCloudin verkkosivustolla.

iCloudin laittaminen päälle GarageBandille

Voit laittaa iCloudin päälle GarageBandille iPhonessasi.

1. Sulje GarageBand.

2. Napauta Koti-valikossa Asetukset ja napauta omaa nimeäsi asetusten yläosassa.

3. Napauta iCloud ja napauta iCloud-appiluettelossa GarageBandin vieressä olevaa kytkintä.

Sinun täytyy ehkä vierittää alaspäin, jotta näet GarageBand-kuvakkeen.

Kappaleen lähettäminen iCloud Driveen

1. Napauta Omat kappaleet -selaimessa Valitse.

2. Napauta kappaletta, jonka haluat lähettää, ja napauta sitten Siirrä-painiketta Siirrä-painike.

3. Etsi kohde, johon haluat tallentaa kappaleen iCloud Drivessa, ja napauta Kopioi.

iCloud Drivessa olevan kappaleen kopioiminen iPhonessasi

1. Napauta Omat kappaleet ‑selaimen sivupalkissa iCloud Drive ja etsi kappale, jonka haluat kopioida.

2. Napauta Valitse, napauta kappaletta, jonka haluat kopioida, ja napauta sitten Siirrä-painiketta Siirrä-painike.

3. Etsi kohde, johon haluat tallentaa kappaleen iPhonessasi ja napauta Kopioi.

Kappaleen avaaminen iCloud Drivessa

Voit avata kappaleen. iCloud Drivesta ladattavissa olevissa kappaleissa näkyy iCloud-latausmerkki iCloud-latausmerkki.

• Napauta Omat kappaleet ‑selaimen sivupalkissa iCloud Drive, etsi GarageBand-kappale, jonka haluat avata, ja napauta sitä.

Kappale on ladattu. Jos iCloudissa on uudempi versio, se ladataan iPhonessasi. Jos iPhonessasi oleva versio on uudempi, se versio ladataan iCloudiin.

Kappaleen luominen iCloud Drivessa

1. Napauta Omat kappaleet ‑selaimen sivupalkissa iCloud Drive, etsi GarageBand iOS:lle ‑kansio, napauta sitä ja tee sitten jokin seuraavista:

• Napauta näytön oikeassa yläreunassa Lisää kappale -painiketta Lisää kappale -painike.

• Napauta Omat kappaleet ‑selaimessa Luo dokumentti.

Ääniselain avautuu, ja voit valita kappaleeseen käytettävän kosketusinstrumentin. Kun suljet kappaleen, viimeisimmät muutokset tallennetaan alkuperäiseen sijaintiin iCloud Drivessa.

Kappaleen poistaminen iCloud Drivessa

Kun poistat kappaleen iCloud Drivessa, kappale poistetaan kaikista laitteistasi.

1. Napauta Omat kappaleet ‑selaimen sivupalkissa iCloud Drive ja etsi kappale, jonka haluat poistaa.

2. Napauta Valitse, napauta kappaletta, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Roskakori-painiketta Poista kappale ‑painike, jossa on roskakorikuvake.

Jos laitat iCloudin pois päältä GarageBandille, iCloud Driveen tallennetut kappaleet poistetaan iPhonessasi, mutta ne pysyvät tallennettuina iCloud Drivessa. Jos haluat laittaa iCloudin pois päältä ja säilyttää kappaleet iPhonessasi, sinun on monistettava kappaleet, jotka haluat säilyttää, ennen kuin laitat iCloudin pois päältä.

Julkaisupäivämäärä: 27.8.2019