iCloud: Føj indhold til et fælles album med iCloud-fotodeling

Føj indhold til et fælles album med iCloud-fotodeling

Du kan til enhver tid føje flere fotos og videoer til et fælles album. Når du gør det, vil abonnenter på det fælles album modtage en meddelelse om, at nye emner er blevet tilføjet. Videoer, der føjes til et fælles album, kan vare op til fem minutter.

På din iOS-enhed (iOS 8 eller en nyere version)

1. I appen Fotos skal du trykke på Fælles nederst på skærmen.

2. Tryk på det fælles album, du vil tilføje, og tryk derefter på knappen Tilføj

3. Find fotos eller videoer, du vil tilføje.

4. Tryk på de fotos og videoer, du vil tilføje, og tryk derefter på OK.

5. Skriv eventuelt en kommentar, og tryk på Publicer.

Du kan også tilføje et fælles album ved først at vælge fotos og videoer i appen Fotos. Når du har valgt dem, skal du trykke på knappen Del og derefter trykke på iCloud-fotodeling. Vælg et fælles album ved at trykke på Fælles album. Skriv eventuelt en kommentar, og tryk derefter på Publicer.

På en Mac, hvor du bruger Fotos

På en Windows-computer

1. Åbn Stifinder (Windows 8 eller en nyere version) eller Windows Explorer (Windows 7), og vælg iCloud-fotos.

2. Dobbeltklik på Fælles.

3. Dobbeltklik på det fælles album, hvor du vil tilføje fotos eller videoer.

4. Klik på Tilføj fotos eller videoer på værktøjslinjen.

5. Gør et af følgende i dialogboksen, der vises:

• Træk fotos eller videoer til dialogboksen fra et andet vindue.

• Klik på Vælg fotos eller videoer.

6. Klik på OK.

Udgivelsesdato: 18-06-2018