iCloud: Føj fotos og videoer til fælles album i iCloud

Føj fotos og videoer til fælles album i iCloud

Du kan til enhver tid føje flere fotos og videoer til et fælles album. Når du gør det, vil abonnenter på det fælles album modtage en meddelelse om, at nye emner er blevet tilføjet.

På en Mac, hvor du bruger Fotos

På en Windows-computer

1. Åbn Stifinder (Windows 8 eller en nyere version) eller Windows Explorer (Windows 7), og vælg iCloud-fotos.

2. Dobbeltklik på Fælles.

3. Dobbeltklik på det fælles album, hvor du vil tilføje fotos eller videoer.

4. Klik på Tilføj fotos eller videoer på værktøjslinjen.

5. Gør et af følgende i dialogboksen, der vises:

• Træk fotos eller videoer til dialogboksen fra et andet vindue.

• Klik på Vælg fotos eller videoer.

6. Klik på OK.

Videoer, der føjes til et fælles album, kan vare op til fem minutter.

Udgivelsesdato: 09-04-2019