OS X Mountain Lion: Hva er Bonjour?

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Hva er Bonjour?

Bonjour er en nettverksteknologi som er utviklet av Apple Inc., og som gjør det enkelt å konfigurere og bruke enheter og tjenester på nettverket. Siden Bonjour-kompatible enheter og tjenester annonserer at de er tilgjengelige, er det enkelt for deg (eller et program eller en tjeneste) å finne enheter og tjenester du vil bruke. Hvis du for eksempel slår på fildeling, kan andre OS X-brukere på lokalnettverket se datamaskinen din når de navigerer i nettverket.

Bonjour krever Mac OS X versjon 10.2 eller nyere.

Published Date: 11.nov.2015
Helpful?