OS X Mountain Lion: Wat is Bonjour?

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Wat is Bonjour?

Bonjour is een netwerktechnologie van Apple Inc. waarmee u op eenvoudige wijze apparaten en voorzieningen in een netwerk kunt configureren en gebruiken. Aangezien apparaten en voorzieningen die compatibel zijn met Bonjour hun beschikbaarheid in het netwerk kenbaar maken, kunt u eenvoudig de apparaten en voorzieningen vinden die u wilt gebruiken. Dit geldt natuurlijk ook voor andere programma's of voorzieningen die Bonjour ondersteunen. Als u bijvoorbeeld bestandsdeling inschakelt, kunnen andere OS X-gebruikers in het lokale netwerk uw computer zien.

Voor Bonjour is Mac OS X versie 10.2 of hoger vereist.

Published Date: 11-nov-2015
Helpful?
88% of people found this helpful.