OS X Mountain Lion: Mikä on Bonjour?

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Mikä on Bonjour?

Bonjour on Apple Inc:n kehittämä verkkotekniikka, joka helpottaa laitteiden ja palveluiden käyttöönottoa ja käyttöä verkossa. Koska Bonjour-yhteensopivat laitteet ja palvelut ilmoittavat saatavuudestaan verkossa, sinun (tai ohjelman tai palvelun) on helppo löytää haluamasi laitteet ja palvelut. Jos esim. laitat tiedostojaon päälle, samassa lähiverkossa olevat OS X -käyttäjät näkevät tietokoneesi, kun he selaavat verkkoa.

Bonjour vaatii Mac OS X 10.2:n tai uudemman.

Published Date: 11.11.2015
Helpful?