OS X Mountain Lion: Hvad er Bonjour?

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Hvad er Bonjour?

Bonjour er en netværksteknologi, der er udviklet af Apple Inc. og gør det nemt at indstille og bruge enheder og tjenester på et netværk. Da Bonjour-kompatible enheder og tjenester viser, at de er tilgængelige, er det nemt for dig (og programmer eller tjenester) at finde de enheder og tjenester, som du vil bruge. Hvis du f.eks. slår arkivdeling til, kan andre OS X-brugere på det lokale netværk se din computer, når de gennemser netværket.

Bonjour kræver Mac OS X 10.2 eller en nyere version.

Published Date: 11-11-2015
Helpful?