OS X Mountain Lion: Angi en tastaturtype

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.
Angi en tastaturtype

Når du kobler til et tastatur som maskinen ikke gjenkjenner umiddelbart, åpnes Tastaturoppsettassistent slik at du kan angi tastaturtypen (ANSI, JIS eller ISO). OS X gjenkjenner tre tastaturtyper: ANSI, JIS (Japan) og ISO (Europa). ANSI-tastaturet er et standardtastatur med 101 taster som brukes mye i USA, Nord-Amerika og mange andre deler av verden.

Hvis du har problemer med tastaturet, er det mulig at du må angi tastaturtypen manuelt. Du kan bruke Tastatur-valgpanelet til å åpne Tastaturoppsettassistent og angi tastaturtypen.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Tastatur.
  2. Klikk på Endre tastaturtype.
  3. Når Tastaturoppsettassistent åpner, følger du instruksjonene på skjermen.
Publiseringsdato: 20.okt.2015