OS X Mountain Lion: Näppäimistön tyypin määrittäminen

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
Näppäimistön tyypin määrittäminen

Kun liität näppäimistön, jota tietokone ei tunnista välittömästi, Näppäimistön käyttöönottoapuri avautuu automaattisesti, joten voit määritellä näppäimistön tyypin (ANSI, JIS tai ISO). OS X tunnistaa kolme näppäimistötyyppiä: ANSI, JIS (Japani) ja ISO (Eurooppa). ANSI-näppäimistö on vakiomallinen 101-näppäimistö, jota käytetään yleisesti Yhdysvalloissa, Pohjois-Amerikassa ja muualla maailmassa.

Jos näppäimistön kanssa on ongelmia, sinun on ehkä määritettävä tyyppi käsin. Näppäimistö-asetusten avulla voit avata Näppäimistön Käyttöönottoapurin ja määrittää näppäimistön tyypin.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja osoita sitten Näppäimistö.
  2. Osoita Vaihda näppäimistön tyyppiä.
  3. Noudata näytöllä olevia ohjeita, kun Näppäimistön käyttöönottoapuri tulee näkyviin.
Julkaisupäivämäärä: 20.10.2015