Ändra lösenordet till ditt Apple-ID

Följ de här anvisningarna när du vill ändra lösenordet till ditt Apple-ID.

Ändra lösenordet till ditt Apple-ID på iPhone, iPad, eller Apple Watch

1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > Inloggning och säkerhet.
  2. Tryck på Ändra lösenord.
    iPhone-skärm som visar hur du ändrar Apple‑ID-lösenord
  3. Ange ditt nuvarande lösenord eller lösenkoden till din enhet, ange sedan ett nytt lösenord och bekräfta det genom att ange det en gång till. Har du glömt lösenordet?
  4. Tryck på Ändra eller Ändra lösenord.

Ändra lösenordet till ditt barns Apple-ID

Om du har en iPhone eller iPad med den senaste versionen av iOS eller iPadOS och har aktiverat tvåfaktorsautentisering för ditt Apple-ID, kan du ändra lösenordet till Apple-ID:t för ett barnkonto i din familjedelningsgrupp.

1. Tryck på Inställningar > Familj > ditt barns konto.
  2. Tryck på Apple-ID och lösenord.
  3. Tryck på Ändra lösenord för [barnets namn].
  4. Ange enhetens lösenkod och följ anvisningarna på skärmen.

Läs mer om ett Apple-ID-konto till ditt barn som är under 13 år (åldern varierar i olika regioner)

Ändra lösenordet till ditt Apple-ID på Mac

1. Välj Apple -menyn > Systeminställningar och klicka sedan på ditt namn.
  2. Välj Inloggning och säkerhet.
  3. Välj Ändra lösenord. Innan du kan nollställa lösenordet för Apple-ID måste du ange lösenordet för att låsa upp Mac-datorn.
    Mac-skärm som visar hur du ändrar Apple‑ID-lösenord

Ändra lösenordet till ditt Apple-ID på webben

1. Logga in på appleid.apple.com.
  2. Markera Lösenord under Inloggning och säkerhet.
    Mac-skärm som visar hur du ändrar Apple‑ID-lösenord på nätet
  3. Ange ditt nuvarande lösenord, ange sedan ett nytt lösenord och bekräfta det genom att ange det en gång till. Har du glömt lösenordet
  4. Välj Ändra lösenord.