Skift adgangskoden til dit Apple-id

Følg fremgangsmåden nedenfor for at ændre adgangskoden til dit Apple-id.

Skift adgangskoden til dit Apple-id på din iPhone, iPad, eller dit Apple Watch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > Login og sikkerhed.
  2. Tryk på Skift adgangskode.
    iPhone-skærm, der viser, hvordan du skifter adgangskoden til Apple-id
  3. Indtast din nuværende adgangskode eller koden til enheden, indtast en ny adgangskode, og bekræft den nye adgangskode. Har du glemt din adgangskode?
  4. Tryk på Skift eller Skift adgangskode.

Skift adgangskoden til dit barns Apple-id

Hvis du har en iPhone eller iPad med den seneste version af iOS eller iPadOS og tofaktorgodkendelse slået til for dit Apple-id, kan du ændre adgangskoden til Apple-id'et for et barns konto i din gruppe med Familiedeling.

1. Tryk på Indstillinger > Familie > dit barns konto.
  2. Tryk på Apple-id og adgangskode.
  3. Tryk på Skift adgangskode for [barnets navn].
  4. Angiv koden til din enhed, og følg vejledningen på skærmen.

Læs mere om en Apple-id-konto til dit barn under 13 år (alder varierer efter region)

Skift adgangskoden til dit Apple-id på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og vælg derefter dit navn.
  2. Vælg Login og sikkerhed.
  3. Vælg Skift adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id.
    Mac-skærm, der viser, hvordan du skifter adgangskoden til Apple-id

Skift adgangskoden til dit Apple-id på nettet

1. Log ind på appleid.apple.com.
  2. Vælg Adgangskode i sektionen Login og sikkerhed.
    Skærm, der viser, hvordan du skifter adgangskoden til Apple-id på nettet
  3. Indtast din nuværende adgangskode, indtast en ny adgangskode, og bekræft den nye adgangskode. Har du glemt din adgangskode
  4. Vælg Skift adgangskode.