Kielet

iPhone: SIM-korttien käyttö

Tässä artikkelissa kerrotaan iPhonen SIM-kortista sekä siitä, miten sitä voidaan käyttää yhteys- ja muiden tietojen tuontiin.

Huomautus: Nämä tiedot koskevat laitteita, joissa käytetään SIM-korttia.

Useimpien matkapuhelimien tavoin iPhonessa on SIM-kortti, jolla määritetään liittymän puhelinnumero, operaattori ja ominaisuudet. iPhone ei kuitenkaan tallenna yhteystietoja ja puhelinnumeroita SIM-kortille.

SIM-kortille tallennettujen yhteystietojen tuonti

Vaikka iPhone ei tallenna yhteystietojen nimiä ja puhelinnumeroita SIM-kortille, yhteystiedot voidaan silti kopioida SIM-kortilta iPhoneen. Vanhan puhelimen SIM-kortilta (jos vanha puhelin ei ole iPhone) voidaan siirtää kunkin yhteystiedon ensisijainen puhelinnumero. Varmista, että vanha SIM-kortti, jota olet asettamassa uuteen iPhoneen, on samantyyppinen. Muuten SIM-kortti voi jäädä jumiin uuteen iPhoneen. Muita numeroita ei mahdollisesti tuoda, tai ne tuodaan useampana kuin yhtenä yhteystietona. Tuo SIM-kortin tiedot seuraavasti:

1. Poista SIM-kortti iPhonesta ja aseta sen tilalle vanhan puhelimen SIM-kortti.
  2. Puhelin täytyy mahdollisesti aktivoida uudelleen. Jos näin on, yhdistä se iTunesiin.
  3. Valitse Asetukset > Mail, yhteystiedot, kalenterit > Tuo SIM-yhteystiedot.
    Tuo SIM-yhteystiedot
  4. Poista vanha SIM-kortti uudesta iPhonesta ja aseta takaisin iPhonen mukana toimitettu SIM-kortti.

CDMA-operaattorin SIM-kortit

Jos olet hankkinut iPhone 4S:n (CDMA-malli), laitteen mukana voi olla SIM-kortti ostomaan ulkopuolista käyttöä varten. Lue lisätietoja iPhonen käyttämisestä toisessa maassa. Jos tarvitset toisen SIM-kortin matkoille, ota yhteys operaattoriisi.

Lisätiedot

Kun suoritat puhelimeen liittyvien ongelmien vianmääritystä, tarkista että laitteessa on tuetun operaattorin SIM-kortti.

Tässä artikkelissa on lisätietoja SIM-kortin vaihtamisesta.

Muokattu viimeksi: 27.11.2013