Kielet

iCloud: Järjestelmävaatimukset

Tässä artikkelissa ovat iCloudin suositellut järjestelmävaatimukset ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Suositellut järjestelmävaatimukset

Kun suositellut järjestelmävaatimukset täyttyvät, voit hyödyntää uusimpia iCloud-ominaisuuksia, ja iCloud-käyttökokemus on kokonaisuutena paras mahdollinen. Lisäksi iCloud vaatii aktiivisen Internet-yhteyden Wi-Fin tai mobiilidatan kautta. Jotkin ominaisuudet toimivat vain Wi-Fi-yhteydellä. Lisätietoja eri ominaisuuksien vähimmäisvaatimuksista on seuraavassa iCloudin ominaisuustaulukossa.

iPhone, iPad tai iPod touch:

• iOS 7.0.3
  • iWorkin iOS-versio (Pages 2.0, Numbers 2.0 ja Keynote 2.0)1.

Mac:

• OS X Mavericks 10.9
  • iTunes 11 tai uudempi
  • iPhoto '11 versio 9.5 tai Aperture 3.5
  • Safari 6 tai uudempi, Firefox 22 tai uudempi tai Google Chrome 28 tai uudempi
  • iWorkin Mac-versio (Pages 5.0, Numbers 3.0 ja Keynote 6.0)1.

Windows-tietokone:

• Microsoft Windows 7 tai Windows 8
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.0
  • iTunes 11 tai uudempi
  • Outlook 2007 tai uudempi2
  • Internet Explorer 9 tai uudempi, Firefox 22 tai uudempi tai Google Chrome 28 tai uudempi (vain työpöytätila).

Apple TV:

• Apple TV:n ohjelmistoversio 5.3.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset eri ominaisuuksien osalta

iCloudin käyttöön vaaditaan iPhone 3GS:ssä, iPod touchissa (3. sukupolvi), iPadissa tai iPad minissä vähintään iOS 5 ja Macissa vähintään OS X Lion 10.7.5.

Lisätietoja iCloudin eri ominaisuuksien tarkemmista vaatimuksista on seuraavassa taulukossa.

iCloud-ominaisuus Vähimmäisvaatimukset
iOS OS X Windows Apple TV
iTunes-pilvi iOS 5

iTunes 10.3.1 (musiikki, ohjelmat ja kirjat)

iTunes 10.6 (elokuvat)

iTunes 10.3.1 (musiikki, ohjelmat ja kirjat)

iTunes 10.6 (elokuvat)

Apple TV:n ohjelmistoversio 4.4
iTunes Match iOS 5.0.1

iTunes 10.5.1

iTunes 10.5.1

Apple TV:n ohjelmistoversio 4.4
Oma kuvavirta iOS 5.1

OS X 10.7.5

iPhoto '11 (9.2.2)
tai Aperture 3.2.3

Windows Vista (SP2)4, Windows 7 tai Windows 8

iCloud-ohjauspaneeli 1.1

Apple TV:n ohjelmistoversio 5.0
Jaetut kuvavirrat iOS 6

OS X 10.8.2

iPhoto '11 (9.4) tai Aperture 3.4

Windows Vista (SP2)4, Windows 7 tai Windows 8

iCloud-ohjauspaneeli 2.1.2

Apple TV:n ohjelmistoversio 5.1
iCloud-kuvajako iOS 7

OS X Mavericks 10.9

iPhoto '11 versio 9.5 tai Aperture 3.5

Windows 7 tai Windows 8

iCloud-ohjauspaneeli 3.0

Apple TV:n ohjelmistoversio 5.3
Avainnippu

iOS 7.0.3

OS X Mavericks 10.9

Dokumentit-pilvi

iOS 5

iWorkin iOS-versio (Pages 1.5, Numbers 1.5 ja Keynote 1.5)

OS X 10.7.5

iWork '09 (Pages 4.2, Numbers 2.2 ja Keynote 5.2)

iWorkin iCloud-version beta-versio

Safari 6.0.3

Google Chrome 27.0.1

Internet Explorer 9.0.8

Google Chrome 27.0.1

iCloud.com

Safari 5

Firefox 21

Google Chrome 27

Internet Explorer 9

Firefox 21

Google Chrome 27

iCloud-välilehdet iOS 6

OS X 10.8.2

Safari 6

Kalenteri, Yhteystiedot, Mail iOS 5  OS X 10.7.5

Windows Vista (SP2)4, Windows 7 tai Windows 8

iCloud-ohjauspaneeli 1.1

Outlook 20072 tai ajan tasalla oleva selain

Kirjanmerkit iOS 5

OS X 10.7.5

Safari 5.1.1

Windows 7 tai Windows 8

iCloud-ohjauspaneeli 1.0

Internet Explorer 9

Firefox 22 (vaatii iCloud-ohjauspaneeli 3.0:n)

Google Chrome 28 vain työpöytätilassa (vaatii iCloud-ohjauspaneeli 3.0:n)

Varmuuskopiointi ja palautus iOS 5
Etsi iPhoneni

iOS 5

iOS 6 (kadonnut-tilaa varten)

iOS 7 (aktivointilukitusta varten)

OS X 10.7.5
(Kadonnut-tila ja aktivointilukitus eivät ole käytettävissä OS X:ssä)
Etsi iPhoneni -ohjelma

iOS 7

Etsi ystäväni

iOS 5

iOS 6 (sijaintiin perustuvia ilmoituksia varten)

Lukulista iOS 5 Safari 5.1 –  –

Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa. Joidenkin palveluiden käyttö on rajoitettu 10 laitteeseen.

1. iWorkin iOS-version ja Mac-version voi ostaa App Storesta.
  2. Outlook 2010 Personal Editionia ei tueta.
  3. iTunes-pilven saatavuus musiikille, elokuville ja TV-ohjelmille vaihtelee maakohtaisesti. Aiemmat ostokset eivät ehkä ole saatavilla, jos ne eivät enää ole iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa. Kaikki aiemmin ostetut elokuvat eivät ole ladattavissa muihin laitteisiisi.
  4. iCloudin Windows Vista -käyttäjien täytyy jatkaa Windowsin iCloud-ohjauspaneeli 2.1.2:n tai aiemman käyttöä.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.

Muokattu viimeksi: 6.1.2014