Kontroller personlige reklamer i App Store, Apple News og Værdipapirer

Læs mere om, hvordan du begrænser personlig tilpasning af Apple-reklamer på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac, og hvordan du slår lokalitetsbaserede Apple-reklamer fra på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Reklamer, der leveres af Apple, hjælper folk med at opdage apps, produkter og tjenester, samtidig med at brugeranonymiteten respekteres. Apple bruger oplysninger om dig for at kunne vise personlige reklamer, der er mere relevante for dig. Du kan læse mere om de oplysninger, Apple bruger til at vise reklamer til dig, samtidig med at din anonymitet respekteres.

Hvis du ikke ønsker at modtage personlige reklamer, kan du vælge at slå indstillingen Personlige reklamer fra på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Dette reducerer muligvis ikke det antal reklamer, du ser, men reklamerne kan være mindre relevante for dig.

Du kan også slå lokalitetsbaserede reklamer fra på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Personlige reklamer

Slå personlige reklamer fra på din enhed for at begrænse Apples mulighed for at bruge oplysninger til at vise reklamer, der kan være mere relevante for dig.

Bloker personlige reklamer på din iPhone, iPad og iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet & sikkerhed* > Apple-reklamer.

I indstillingerne Apple-reklamer skal du slå Personlige reklamer fra
  2. Slå Personlige reklamer fra.

* I tidligere versioner af iOS og iPadOS kaldes denne indstilling "Anonymitet".

Bloker personlige reklamer på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Anonymitet & sikkerhed. I macOS Monterey eller tidligere versioner skal du gå til Systemindstillinger, klikke på Sikkerhed og anonymitet og derefter vælge fanen Anonymitet.

2. Vælg Apple-reklamer.

Under Systemindstillinger i macOS skal du slå Personlige reklamer fra
  3. Fjern markeringen af Personlige reklamer.

Lokalitetsbaserede reklamer

Hvis du giver App Store eller Apple News adgang til din enheds lokalitet, kan Apples reklameplatform muligvis bruge den aktuelle lokalitet for din enhed til at give dig geografisk målrettede reklamer i App Store og Apple News.

Du kan slå geografisk målrettede reklamer fra.

Bloker lokalitetsbaserede reklamer på din iPhone, iPad og iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet & sikkerhed* > Lokalitetstjenester.

I iOS-indstillinger kan du blokere lokalitetsbaserede reklamer.
  2. Slå Lokalitetstjenester fra, eller vælg App Store eller News på listen, og indstil Tillad adgang til lokalitet til Aldrig.

Læs mere om anonymitet og Lokalitetstjenester i iOS og iPadOS.

* I tidligere versioner af iOS og iPadOS kaldes denne indstilling "Anonymitet".

Bloker lokalitetsbaserede reklamer på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Anonymitet & sikkerhed. I macOS Monterey eller tidligere versioner skal du gå til Systemindstillinger, klikke på Sikkerhed og anonymitet og derefter vælge fanen Anonymitet.

2. Vælg Lokalitetstjenester.

Bloker lokalitetsbaserede reklamer i macOS.
  3. Fjern markeringen i enten Lokalitetstjenester eller News.