Talen

iOS: notities synchroniseren

In dit artikel worden de synchronisatie van Notities en bepaalde acties bij de synchronisatie uitgelegd.

Notities worden gekoppeld aan een IMAP-e-mailaccount of iCloud-account. Als u Notities wilt synchroniseren, schakelt u Notities voor elke account in Instellingen > E-mail, contacten, agenda's of Instellingen > iCloud in.

Aanvullende informatie

• Wanneer u de synchronisatie van Notities inschakelt voor een e-mailaccount, verschijnt de map Notities niet meer als een postbus in de app Mail. Gebruik in plaats daarvan de app Notities om notities te maken of te bekijken.
  • Als de notities niet zoals verwacht worden gesynchroniseerd, controleert u het volgende:
    • Verzeker u ervan dat u Notities hebt ingeschakeld voor die account in Instellingen > E-mail, contacten, agenda's of Instellingen > iCloud.
    • In Notities op het iOS-apparaat of de Mac controleert u of de notities niet in een lokale map worden bewaard. Bijvoorbeeld: Op mijn iPhone of Op mijn Mac. Als u notities hebt bewaard in deze mappen, moet u deze kopiëren of overzetten naar iCloud of IMAP om deze te kunnen synchroniseren met de andere apparaten.

Notities synchroniseren met iTunes en OS X Mountain Lion v10.8 of hoger

U kunt met de app Notities synchroniseren via IMAP of iCloud. De synchronisatie van Notities via iTunes wordt niet meer ondersteund op OS X v10.8 en hoger.

Dubbele notities

Notities via de ether en iTunes synchroniseren, kan leiden tot dubbele notities in de app Notities. Gebruik de volgende stappen om het probleem op te lossen:

1. Sluit het apparaat aan en selecteer het in iTunes.
  2. Klik op het paneel 'Info' en maak de selectie van de optie om notities te synchroniseren ongedaan.
  3. Selecteer 'Verwijder notities' wanneer u hierom wordt gevraagd om de dubbele notities van het apparaat te verwijderen.

Als u notities via iTunes wilt synchroniseren in plaats van via de ether, schakelt u de synchronisatie van notities uit voor die account in Instellingen > E-mail, contacten, agenda's of Instellingen > iCloud.

Notities synchroniseren met Outlook lukt niet

Als notities uit Outlook niet worden gesynchroniseerd, controleert u of u geen notities zonder inhoud of onderwerp hebt in Outlook. Deze notities kunnen verhinderen dat Outlook synchroniseert zoals verwacht. Als u deze notities verwijdert of een onderwerp eraan toevoegt, kan de synchronisatie worden hervat.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 27-sep-2013
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 27-sep-2013
  • Artikel: HT4191
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(15 reacties)