iPhonen mallin tunnistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tunnistat iPhonen mallin mallinumeron ja muiden tietojen avulla.

Mallinumeron selvittäminen

Lue miten voit selvittää iPhonen mallinumeron. Etsi sitten mallinumero alla olevasta luettelosta.

iPhone 15 Pro Max

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2023

Kapasiteetti: 256 Gt, 512 Gt, 1 Tt

Värit: musta titaani, valkoinen titaani, sininen titaani, luonnollinen titaani

Mallinumerot: A2849 (Yhdysvallat, Puerto Rico), A3105 (Kanada, Guam, Japani, Meksiko, Saudi-Arabia ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A3108 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A3106 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 15 Pro Max sisältää täyden 6,7 tuuman1 Tausta on teksturoitua mattalasia ja kehyksen ympärillä on reunoiltaan kaareva titaanireunus. Toiminto-painike on vasemmassa yläreunassa ja sivupainike laitteen oikealla puolella. Takana on kolme kameraa: ultralaajakulma-, pää- ja telekamera. Takana on LiDAR-skanneri. Takana on True Tone -LED-salama. Yhdysvalloista ostetuissa puhelimissa ei ole SIM-kortin alustaa. Muista maista tai muilta alueilta ostetuissa puhelimissa on vasemmalla puolella SIM-kortin alusta, johon voidaan asettaa 4FF- eli nano-SIM-kortti. Pohjassa on USB-C-liitin lataamista ja tietojen siirtämistä varten.

Katso lisätietoja iPhone 15 Pro Maxin teknisistä tiedoista.

iPhone 15 Pro

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2023

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt, 1 Tt

Värit: musta titaani, valkoinen titaani, sininen titaani, luonnollinen titaani

Mallinumerot: A2848 (Yhdysvallat, Puerto Rico), A3101 (Kanada, Guam, Japani, Meksiko, Saudi-Arabia ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A3104 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A3102 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 15 Pro sisältää täyden 6,1 tuuman1 Tausta on teksturoitua mattalasia ja kehyksen ympärillä on reunoiltaan kaareva titaanireunus. Toiminto-painike on vasemmassa yläreunassa ja sivupainike laitteen oikealla puolella. Takana on kolme kameraa: ultralaajakulma-, pää- ja telekamera. Takana on LiDAR-skanneri. Takana on True Tone -LED-salama. Yhdysvalloista ostetuissa puhelimissa ei ole SIM-kortin alustaa. Muista maista tai muilta alueilta ostetuissa puhelimissa on vasemmalla puolella SIM-kortin alusta, johon voidaan asettaa 4FF- eli nano-SIM-kortti. Pohjassa on USB-C-liitin lataamista ja tietojen siirtämistä varten.

Katso lisätietoja iPhone 15 Pron teknisistä tiedoista.

iPhone 15 Plus

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2023

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt

Värit: musta, sininen, vihreä, keltainen, pinkki

Mallinumerot: A2847 (Yhdysvallat, Puerto Rico), A3093 (Kanada, Guam, Japani, Meksiko, Saudi-Arabia ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A3096 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A3094 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 15 Plus sisältää täyden 6,7 tuuman1 Tausta on värjättyä lasia ja kehyksen ympärillä on reunoiltaan kaareva anodisoitu alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi kameraa: ultralaajakulma- ja pääkamera. Yhdysvalloista ostetuissa puhelimissa ei ole SIM-kortin alustaa. Muista maista tai muilta alueilta ostetuissa puhelimissa on vasemmalla puolella SIM-kortin alusta, johon voidaan asettaa 4FF- eli nano-SIM-kortti. Pohjassa on USB-C-liitin lataamista ja tietojen siirtämistä varten.

Katso lisätietoja iPhone 15 Plussan teknisistä tiedoista.

iPhone 15

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2023

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt

Värit: musta, sininen, vihreä, keltainen, pinkki

Mallinumerot: A2846 (Yhdysvallat, Puerto Rico), A3089 (Kanada, Guam, Japani, Meksiko, Saudi-Arabia ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A3092 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A3090 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 15 sisältää täyden 6,1 tuuman1 Tausta on värjättyä lasia ja kehyksen ympärillä on reunoiltaan kaareva anodisoitu alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi kameraa: ultralaajakulma- ja pääkamera. Yhdysvalloista ostetuissa puhelimissa ei ole SIM-kortin alustaa. Muista maista tai muilta alueilta ostetuissa puhelimissa on vasemmalla puolella SIM-kortin alusta, johon voidaan asettaa 4FF- eli nano-SIM-kortti. Pohjassa on USB-C-liitin lataamista ja tietojen siirtämistä varten.

Katso lisätietoja iPhone 15:n teknisistä tiedoista.

iPhone 14 Pro Max

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2022

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt, 1 Tt

Värit: hopea, kulta, tähtimusta, tummanvioletti

Mallinumerot: A2651 (Yhdysvallat, Puerto Rico), A2893 (Guam, Japani, Kanada, Meksiko, Saudi-Arabia ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A2896 (Hongkong, Macao, Manner-Kiina), A2895 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2894 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 14 Pro Max sisältää täyden 6,7 tuuman1 Tausta on laadukasta mattalasia, ja kehyksen ympärillä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suora reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kolme kameraa: ultralaajakulma-, pää- ja telekamera. Takana on LiDAR-skanneri. Takana on True Tone -LED-salama. Yhdysvalloista ostetuissa puhelimissa ei ole SIM-kortin alustaa. Muista maista tai muilta alueilta ostetuissa puhelimissa on vasemmalla puolella SIM-kortin alusta, johon voidaan asettaa 4FF- eli nano-SIM-kortti.

Katso lisätietoja iPhone 14 Pro Maxin teknisistä tiedoista.

iPhone 14 Pro

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2022

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt, 1 Tt

Värit: hopea, kulta, tähtimusta, tummanvioletti

Mallinumerot: A2650 (Puerto Rico, Yhdysvallat), A2889 (Guam, Japani, Kanada, Meksiko, Saudi-Arabia ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A2892 (Hongkong, Macao, Manner-Kiina), A2891 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2890 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 14 Pro sisältää täyden 6,1 tuuman1 Tausta on laadukasta mattalasia, ja kehyksen ympärillä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suora reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kolme kameraa: ultralaajakulma-, pää- ja telekamera. Takana on LiDAR-skanneri. Takana on True Tone -LED-salama. Yhdysvalloista ostetuissa puhelimissa ei ole SIM-kortin alustaa. Muista maista tai muilta alueilta ostetuissa puhelimissa on vasemmalla puolella SIM-kortin alusta, johon voidaan asettaa 4FF- eli nano-SIM-kortti.

Katso lisätietoja iPhone 14 Pron teknisistä tiedoista.

iPhone 14 Plus

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2022

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt

Värit: keskiyö, tähtivalkea, (PRODUCT)RED, sininen, violetti, keltainen

Mallinumerot: A2632 (Yhdysvallat, Puerto Rico), A2885 (Guam, Japani, Kanada, Meksiko, Saudi-Arabia ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A2888 (Hongkong, Macao, Manner-Kiina), A2887 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2886 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 14 Plussassa on täysi 6,7 tuuman1 Tausta on lasia, ja kehyksen ympärillä on anodisoitu, suorareunainen alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi kameraa: ultralaajakulma- ja pääkamera. Yhdysvalloista ostetuissa puhelimissa ei ole SIM-kortin alustaa. Muista maista tai muilta alueilta ostetuissa puhelimissa on vasemmalla puolella SIM-kortin alusta, johon voidaan asettaa 4FF- eli nano-SIM-kortti.

Katso lisätietoja iPhone 14 Plussan teknisistä tiedoista.

iPhone 14

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2022

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt

Värit: keskiyö, tähtivalkea, (PRODUCT)RED, sininen, violetti, keltainen

Mallinumerot: A2649 (Yhdysvallat, Puerto Rico), A2881 (Guam, Japani, Kanada, Meksiko, Saudi-Arabia ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A2884 (Hongkong, Macao, Manner-Kiina), A2883 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2882 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 14:ssä on täysi 6,1 tuuman1 Tausta on lasia, ja kehyksen ympärillä on anodisoitu, suorareunainen alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi kameraa: ultralaajakulma- ja pääkamera. Yhdysvalloista ostetuissa puhelimissa ei ole SIM-kortin alustaa. Muista maista tai muilta alueilta ostetuissa puhelimissa on vasemmalla puolella SIM-kortin alusta, johon voidaan asettaa 4FF- eli nano-SIM-kortti.

Katso lisätietoja iPhone 14:n teknisistä tiedoista.

iPhone SE (3. sukupolvi)

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2022

Kapasiteetti: 64 Gt, 128 Gt, 256 Gt

Värit: (PRODUCT)RED, tähtivalkea, keskiyönsininen

Mallinumerot: A2595 (Guam, Kanada, Meksiko, Puerto Rico, Saudi-Arabia, Yhdysvallat, Yhdysvaltain Neitsytsaaret), A2782 (Japani), A2784 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2785 (Manner-Kiina), A2783 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä ja siinä on pyöristetyt reunat. Tausta on lasia ja kehyksen ympärillä on anodisoitu alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Laitteessa on kiinteä Koti-painike Touch ID:llä. Takana on 12 megapikselin laajakulmakamera. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone SE:n (3. sukupolvi) teknisistä tiedoista.

iPhone 13 Pro Max

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2021

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt, 1 Tt

Värit: grafiitti, kulta, hopea, poutapäivänsininen, vuorimännynvihreä

Mallinumerot: A2484 (Yhdysvallat), A2641 (Japani, Kanada, Meksiko, Saudi-Arabia), A2644 (Hongkong, Macao, Manner-Kiina), A2645 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2643 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 13 Pro Max sisältää täyden 6,7 tuuman1 Tausta on erikoisvalmisteista mattalasia, ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suorareunainen reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kolme 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma-, laajakulma- ja telekamera. Takana on LiDAR-skanneri. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja vasemmalla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone 13 Pro Maxin teknisistä tiedoista.

iPhone 13 Pro

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2021

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt, 1 Tt

Värit: grafiitti, kulta, hopea, poutapäivänsininen, vuorimännynvihreä

Mallinumerot: A2483 (Yhdysvallat), A2636 (Japani, Kanada, Meksiko, Saudi-Arabia), A2639 (Hongkong, Macao, Manner-Kiina), A2640 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2638 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 13 Pro sisältää täyden 6,1 tuuman1 Tausta on erikoisvalmisteista mattalasia, ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suorareunainen reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kolme 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma-, laajakulma- ja telekamera. Takana on LiDAR-skanneri. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja vasemmalla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone 13 Pron teknisistä tiedoista.

iPhone 13

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2021

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt

Värit: (PRODUCT)RED, tähtivalkea, keskiyö, sininen, pinkki, vihreä

Mallinumerot: A2482 (Yhdysvallat), A2631 (Japani, Kanada, Meksiko, Saudi-Arabia), A2634 (Hongkong, Macao, Manner-Kiina), A2635 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2633 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 13 sisältää täyden 6,1 tuuman1 Tausta on lasia, ja kehyksen ympärillä on anodisoitu, suorareunainen alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma ja laajakulma. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja vasemmalla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone 13:n teknisistä tiedoista.

iPhone 13 mini

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2021

Kapasiteetti: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt

Värit: (PRODUCT)RED, tähtivalkea, keskiyö, sininen, pinkki, vihreä

Mallinumerot: A2481 (Yhdysvallat), A2626 (Kanada, Japani, Meksiko, Saudi-Arabia), A2629 (Manner-Kiina), A2630 (Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Valko-Venäjä, Venäjä), A2628 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 13 mini sisältää täyden 5,4 tuuman1 Tausta on lasia, ja kehyksen ympärillä on anodisoitu, suorareunainen alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma ja laajakulma. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja vasemmalla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone 13 minin teknisistä tiedoista.

iPhone 12 Pro Max

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2020

Kapasiteetti:128, 256 tai 512 Gt

Värit: hopea, grafiitti, kulta, tyynenmerensininen

Mallinumerot: A2342 (Yhdysvallat), A2410 (Kanada, Japani), A2412 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A2411 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 12 Pro Maxissa on täysi 6,7 tuuman1 Tausta on erikoisvalmisteista mattalasia, ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suorareunainen reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kolme 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma-, laajakulma- ja telekamera. Takana on LiDAR-skanneri. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja vasemmalla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 12 Pro

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2020

Kapasiteetti:128, 256 tai 512 Gt

Värit: hopea, grafiitti, kulta, tyynenmerensininen

Mallinumerot: A2341 (Yhdysvallat), A2406 (Kanada, Japani), A2408 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A2407 (muut maat ja alueet)

Yksityiskohdat: iPhone 12 Prossa on täysi 6,1 tuuman1 Tausta on erikoisvalmisteista mattalasia, ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suorareunainen reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kolme 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma-, laajakulma- ja telekamera. Takana on LiDAR-skanneri. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja vasemmalla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 12

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2020

Kapasiteetti: 64, 128 tai 256 Gt

Värit: musta, valkoinen, (PRODUCT)RED, vihreä, sininen, violetti

Mallinumerot: A2172 (Yhdysvallat), A2402 (Kanada, Japani), A2404 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A2403 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 12 sisältää täyden 6,1 tuuman1 Tausta on lasia, ja kehyksen ympärillä on anodisoitu, suorareunainen alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma ja laajakulma. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja vasemmalla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 12 mini

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2020

Kapasiteetti: 64, 128 tai 256 Gt

Värit: musta, valkoinen, (PRODUCT)RED, vihreä, sininen, violetti

Mallinumerot: A2176 (Yhdysvallat), A2398 (Kanada, Japani), A2400 (Manner-Kiina), A2399 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 12 mini sisältää täyden 5,4 tuuman1 Tausta on lasia, ja kehyksen ympärillä on anodisoitu, suorareunainen alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma ja laajakulma. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja vasemmalla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone SE (2. sukupolvi)

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2020

Kapasiteetti: 64, 128 tai 256 Gt

Värit: valkoinen, musta, (PRODUCT)RED

Mallinumerot: A2275 (Kanada, Yhdysvallat), A2298 (Manner-Kiina), A2296 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä ja siinä on pyöristetyt reunat. Tausta on lasia ja kehyksen ympärillä on anodisoitu alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Laitteessa on kiinteä Koti-painike Touch ID:llä. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 11 Pro

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2019

Kapasiteetti: 64, 256 tai 512 Gt

Värit: hopea, tähtiharmaa, kulta, keskiyönvihreä

Mallinumerot: A2160 (Kanada, Yhdysvallat), A2217 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A2215 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 11 Pro sisältää täyden 5,8 tuuman1 Tausta on erikoisvalmisteista mattalasia ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kolme 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma-, laajakulma- ja telekamera. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 11 Pro Max

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2019

Kapasiteetti: 64, 256 tai 512 Gt

Värit: hopea, tähtiharmaa, kulta, keskiyönvihreä

Mallinumerot: A2161 (Kanada, Yhdysvallat), A2220 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A2218 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 11 Pro Max sisältää täyden 6,5 tuuman1 Tausta on erikoisvalmisteista mattalasia ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kolme 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma-, laajakulma- ja telekamera. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 11

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2019

Kapasiteetti: 64, 128 tai 256 Gt

Värit: violetti, vihreä, keltainen, musta, valkoinen, (PRODUCT)RED

Mallinumerot: A2111 (Kanada, Yhdysvallat), A2223 (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), A2221 (muut maat ja alueet)

Lisätietoja: iPhone 11 sisältää 6,1 tuuman1 Tausta on lasia ja kehyksen ympärillä on anodisoitu alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on kaksi 12 Mpix:n kameraa: ultralaajakulma ja laajakulma. Takana on kahden LEDin True Tone -salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone XS

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2018

Kapasiteetti: 64, 256 tai 512 Gt

Värit: hopea, tähtiharmaa, kulta

Mallinumerot: A1920, A2097, A2098 (Japani), A2099, A2100 (Manner-Kiina)

Lisätietoja: iPhone XS sisältää täyden 5,8 tuuman Tausta on lasia ja puhelimessa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on 12 Mpix:n laajakulma- ja telekamerat. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone XS Max

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2018

Kapasiteetti: 64, 256 tai 512 Gt

Värit: hopea, tähtiharmaa, kulta

Mallinumerot: A1921, A2101, A2102 (Japani), A2103, A2104 (Manner-Kiina)

Lisätietoja: iPhone XS Max sisältää täyden 6,5 tuuman Tausta on lasia ja puhelimessa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on 12 Mpix:n laajakulma- ja telekamerat. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti.3 IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone XR

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2018

Kapasiteetti: 64, 128 tai 256 Gt

Värit: musta, valkoinen, sininen, keltainen, koralli, (PRODUCT)RED

Mallinumerot: A1984, A2105, A2106 (Japani), A2107, A2108 (Manner-Kiina)

Lisätietoja: iPhone XR sisältää 6,1 tuuman1 Tausta on lasia ja kehyksen ympärillä on anodisoitu alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on 12 Mpix:n laajakulmakamera. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone X

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2017

Kapasiteetti: 64, tai 256 Gt

Värit: hopea, tähtiharmaa

Mallinumerot: A1865, A1901, A1902 (Japani2)

Lisätietoja: iPhone X sisältää täyden 5,8 tuuman Tausta on lasia ja puhelimessa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu reunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Takana on 12 Mpix:n laajakulma- ja telekamerat. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 8

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2017

Kapasiteetti: 64, 128 tai 256 Gt

Värit: kulta, hopea, tähtiharmaa, (PRODUCT)RED

Mallinumerot: A1863, A1905, A1906 (Japani2)

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä ja siinä on pyöristetyt reunat. Tausta on lasia ja kehyksen ympärillä on anodisoitu alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Laitteessa on kiinteä Koti-painike Touch ID:llä. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 8 Plus

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2017

Kapasiteetti: 64, 128 tai 256 Gt

Värit: kulta, hopea, tähtiharmaa, (PRODUCT)RED

Mallinumerot: A1864, A1897, A1898 (Japani2)

Lisätietoja: Näytön koko on 5,5 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä ja siinä on pyöristetyt reunat. Tausta on lasia ja kehyksen ympärillä on anodisoitu alumiinireunus. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla. Laitteessa on kiinteä Koti-painike Touch ID:llä. Takana on 12 Mpix:n laajakulma- ja telekamerat. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 7

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2016

Kapasiteetti: 32, 128 tai 256 Gt

Värit: musta, peilimusta, kulta, ruusukulta, hopea, (PRODUCT)RED

Mallinumero laitteen takana: A1660, A1778, A1779 (Japani4)

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä ja siinä on pyöristetyt reunat. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Laitteessa on kiinteä Koti-painike Touch ID:llä. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon sopii 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 7 Plus

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2016

Kapasiteetti: 32, 128 tai 256 Gt

Värit: musta, peilimusta, kulta, ruusukulta, hopea, (PRODUCT)RED

Mallinumero laitteen takana: A1661, A1784, A1785 (Japani4)

Lisätietoja: Näytön koko on 5,5 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä ja siinä on pyöristetyt reunat. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Laitteessa on kiinteä Koti-painike Touch ID:llä. Takana on kaksi 12 Mpix:n kameraa. Takana on 4-ledinen True Tone -LED-salama ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone SE (1. sukupolvi)

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Julkaisuvuosi: 2016

Kapasiteetti: 16, 32, 64 tai 128 Gt

Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta, ruusukulta

Mallinumero laitteen takana: A1723, A1662 tai A1724

Lisätietoja: Näytön koko on 4 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä. Takaosa on eloksoitua alumiinia viistetyillä mattareunoilla ja upotetulla ruostumattomalla teräslogolla. Nukkumispainike on laitteen yläosassa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 6s

Julkaisuvuosi: 2015

Kapasiteetti: 16, 32, 64 tai 128 Gt

Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta, ruusukulta

Mallinumero laitteen takana: A1633, A1688 tai A1700

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä ja siinä on pyöristetyt reunat. Takaosa on eloksoitua alumiinia, ja siihen on laser-kaiverrettu S-kirjain. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 6s Plus

Julkaisuvuosi: 2015

Kapasiteetti: 16, 32, 64 tai 128 Gt

Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta, ruusukulta

Mallinumero laitteen takana: A1634, A1687 tai A1699

Lisätietoja: Näytön koko on 5,5 tuumaa (lävistäjä). Etuosa on litteä, siinä on pyöristetyt reunat ja se on valmistettu lasista. Takaosa on eloksoitua alumiinia, ja siihen on laser-kaiverrettu S-kirjain. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 6

Julkaisuvuosi: 2014

Kapasiteetti: 16, 32, 64 tai 128 Gt

Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta

Mallinumero laitteen takana: A1549, A1586 tai A1589

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (lävistäjä). Etuosa on litteä, siinä on pyöristetyt reunat ja se on valmistettu lasista. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 6 Plus

Julkaisuvuosi: 2014

Kapasiteetti: 16, 64 tai 128 Gt

Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta

Mallinumero laitteen takana: A1522, A1524 tai A1593

Lisätietoja: Näytön koko on 5,5 tuumaa (lävistäjä). Etuosassa on pyöristetyt reunat ja etuosa on valmistettu lasista. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5s

Julkaisuvuosi: 2013

Kapasiteetti: 16, 32 tai 64 Gt

Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta

Mallinumero laitteen takana: A1453, A1457, A1518, A1528,

A1530 tai A1533

Lisätietoja: Etuosa on litteä, ja se on valmistettu lasista. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5c

Julkaisuvuosi: 2013

Kapasiteetti: 8, 16 tai 32 Gt

Värit: valkoinen, sininen, pinkki, vihreä ja keltainen

Mallinumero laitteen takana: A1456, A1507, A1516, A1529 tai A1532

Lisätietoja: Etuosa on litteä, ja se on valmistettu lasista. Takaosa on kovapintaista polykarbonaattia (muovia). Oikealla sivulla on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5

Julkaisuvuosi: 2012

Kapasiteetti: 16, 32 tai 64 Gt

Värit: musta, valkoinen

Mallinumero laitteen takana: A1428, A1429 tai A1442

Lisätietoja: Etuosa on litteä, ja se on valmistettu lasista. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Oikealla sivulla on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 4s

Julkaisuvuosi: 2011

Kapasiteetti: 8, 16, 32 tai 64 Gt

Värit: musta, valkoinen

Mallinumero laitteen takana: A1431, A1387

Lisätietoja: Etu- ja takaosa ovat litteitä ja lasisia, ja reunoilla on ruostumaton teräskaistale. Äänenvoimakkuuspainikkeissa on plus- ja miinusmerkit. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 3FF- eli mikro-SIM-kortti.

iPhone 4

Julkaisuvuosi: 2010 (GSM) ja 2011 (CDMA)

Kapasiteetti: 8, 16 tai 32 Gt

Värit: musta, valkoinen

Mallinumero laitteen takana: A1349 tai A1332

Lisätietoja: Etu- ja takaosa ovat litteitä ja lasisia, ja reunoilla on ruostumaton teräskaistale. Äänenvoimakkuuspainikkeissa on plus- ja miinusmerkit. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 3FF- eli mikro-SIM-kortti. CDMA-mallissa ei ole SIM-kortin alustaa.

iPhone 3GS

Julkaisuvuosi: 2009

Kapasiteetti: 8, 16 tai 32 Gt

Värit: musta, valkoinen

Mallinumero laitteen takana: A1325 tai A1303

Lisätietoja: Takaosa on muovia. Takakotelon painatus on tehty samalla kirkkaalla ja kiiltävällä hopealla kuin Apple-logo. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on painettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 3G

Julkaisuvuosi: 2008 ja 2009 (Manner-Kiina)

Kapasiteetti: 8 tai 16 Gt

Mallinumero laitteen takana: A1324 tai A1241

Lisätietoja: Takaosa on muovia. Puhelimen kääntöpuolella oleva painatus ei ole yhtä kiiltävä kuin sen yläpuolella oleva Apple-logo. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on painettu SIM-kortin alustaan.

iPhone

Julkaisuvuosi: 2007

Kapasiteetti: 4, 8 tai 16 Gt

Takana oleva mallinumero on A1203.

Lisätietoja: Takaosa on eloksoitua alumiinia. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on kaiverrettu takakanteen.

Katso lisätietoja iPhonen teknisistä tiedoista.

1. The display has rounded corners that follow a beautiful curved design, and these corners are within a standard rectangle. When measured as a standard rectangular shape, the screen is 5.42 inches (iPhone 12 mini), 5.85 inches (iPhone X, iPhone XS, and iPhone 11 Pro), 6.06 inches (iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, and iPhone XR), 6.46 inches (iPhone XS Max and iPhone 11 Pro Max), and 6.68 inches (iPhone 12 Pro Max) diagonally. Actual viewable area is less.

2. Models A1902, A1906, and A1898 support LTE bands in Japan.

3. In China mainland, Hong Kong, and Macao, the SIM tray on iPhone XS Max can hold two nano-SIM cards.

4. iPhone 7 and iPhone 7 Plus models sold in Japan—A1779 and A1785—contain FeliCa for payment and transit with Apple Pay.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.