Talen

iOS: bij het toevoegen van een nieuwe e-mailaccount kan de controle ervan even duren, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen van de internetaanbieder

Wanneer u een e-mailaccount configureert, wordt op de iPhone, iPad of iPod touch mogelijk "Accountgegevens controleren" weergegeven nadat u uw e-mailinstellingen hebt opgegeven en op de knop Bewaar hebt getikt. Het iPhone-programma Mail probeert de e-mailaccount met SSL te configureren. Als uw internetaanbieder geen gebruik maakt van SSL voor de configuratie van de verbinding, kan het een aantal minuten duren voordat het iPhone-programma Mail detecteert dat SSL niet wordt gebruikt.

Dit is normaal en kan gebeuren wanneer de internetaanbieder van de account geen SSL-ondersteuning gebruikt voor de e-mailinstellingen. Wacht enkele minuten totdat het proces op de iPhone, iPad of iPod touch is voltooid en onderbreek de controle niet.

Als uw internetaanbieder geen gebruik maakt van SSL voor de configuratie van de verbinding voor de e-mailaccount, tikt u op Ja om de configuratie van de e-mailaccount te voltooien.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 13-sep-2011
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 13-sep-2011
  • Artikel: HT2155
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(4 reacties)