Hvis du får vist fejlkoden -5000, -69, 13010 eller 13014, når du synkroniserer musik fra din Mac

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan synkronisere musik fra iTunes eller Finder på din Mac til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Opdater din software

Sørg for, at din Mac er opdateret til den seneste version af macOS, og at din iPhone, iPad eller iPod touch er opdateret til den seneste version af iOS eller iPadOS. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du sørge for, at du har installeret den seneste version af iTunes. Prøv derefter at synkronisere igen.

Konsolider mediearkiverne i dit musikbibliotek

Mediearkiverne i dit musikbibliotek kan være arkiveret flere steder. Konsolider arkiverne for at sikre, at indholdet arkiveres ét sted, og prøv derefter at synkronisere igen.

Hvis du konsoliderer dine arkiver, kan du rette problemer med tilladelser og forenkle synkroniseringen.

Undersøg, om der er problemer med sikkerhedssoftware fra andre producenter

Software fra andre producenter, herunder sikkerhedssoftware, kan forstyrre synkroniseringen mellem din computer og din enhed. Skift sikkerhedssoftwarens indstillinger, og prøv at synkronisere igen.

Hvis fejlen stadig vises

I nogle situationer kan fejlen også skyldes problemer med bestemte sange, som du prøver at synkronisere. Sådan identificeres sangene:

• Se, om fejlen også viser, hvilke sange der er årsag til problemet.

• Synkroniser kun nogle få sange ad gangen, og tilføj flere, indtil problemet opstår igen.

Hvis du oplever problemer med sange, du har købt fra iTunes Store, kan du slette og så downloade apps igen og downloade musik igen. Du kan også downloade apps og downloade musik direkte til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du oplever muligvis problemer med sange, som du har kopieret fra en cd, eller som du ikke har købt i iTunes Store. Hvis det er tilfældet, skal du slette sangene og derefter importere dem igen fra den oprindelige kilde.

Få mere hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.