Bli med i Apple Music på Android

Abonner på Apple Music på Android-enheten din for å strømme millioner av sanger. Få eksklusive spillelister og musikkanbefalinger du kommer til å like. Og hør på andre enheter med Apple Music-appen.

Få Apple Music-appen

For å abonnere på Apple Music laster du ned Apple Music-appen på en Android-enhet med Android 5.0 (Lollipop) eller nyere, eller en Chromebook som støtter Android-apper.

Last ned på Google Play

Hvis du ikke har Google Play i landet ditt eller regionen din, kan du laste ned Apple Music-appen fra Apple.

Følg denne fremgangsmåten for å abonnere

1. Åpne Apple Music-appen på Android-enheten.

2. Første gang du åpner appen, skal du se meldingen «Velkommen til Apple Music». Hvis du ikke ser denne meldingen, trykker du på Hjem nederst på skjermen. Abonnerer du allerede på Apple Music?

3. Trykk på tilbudet om prøveabonnement (ett pr. person eller familie).

4. Velg et individuelt abonnement, et familieabonnement for å dele med opptil seks personer, eller et studentabonnement.

5. Hvis du har en Apple-ID, trykker du på Bruk eksisterende Apple-ID og logger på. Hvis du ikke har en Apple-ID, trykker du på Opprett ny Apple-ID og følger deretter trinnene. Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne ut av det.

6. Bekreft faktureringsinformasjonen din og legg til en gyldig betalingsmåte.

7. Trykk på Bli med i Apple Music.

Når du har abonnert på Apple Music, kan du endre abonnementet til et familieabonnement, et studentabonnement, et individuelt abonnement eller et årsabonnement.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

1. På Android-enheten laster du ned Apple Music-appen fra Google Play.

2. Åpne Apple Music-appen.

3. Hvis du ser et tilbud om en prøveperiode, trykker du på Logg på øverst til høyre. Eller trykk på Mer-knappenSorteringsvalg-knappen og deretter på Logg på.

4. Skriv inn samme Apple-ID og passord som du bruker med Apple Music.

Finn ut hvordan du logger på Apple Music på de andre enhetene dine med Apple Music-appen.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.