Hvis iCloud-bildene dine ikke lastes inn på PC-en

Finn ut hvordan du bruker iCloud-bilder på en Windows-PC, laster opp og laster ned bilder og videoer slik at du kan vise dem på Apple-enhetene dine og sletter de du ikke lenger vil ha.

Hva trenger jeg for å bruke iCloud-bilder på PC-en?

Hvordan ser jeg bildene og videoene jeg har lastet opp til iCloud-bilder fra PC-en?

Når du har lastet opp bildene fra PC-en til iCloud-bilder, kan du se og administrere bildene og videoene i Bilder-appen på iCloud.com og på Apple-enhetene dine.

Hvordan laster jeg ned alle bildene og videoene mine til Windows-PC-en?

I iCloud for Windows 11.1 og nyere lastes det ned optimaliserte versjoner av alle bilder og videoer automatisk til PC-en når du aktiverer iCloud-bilder. Åpne bildet eller videoen for å laste ned den fulle versjonen.

Når du har slått på iCloud-bilder på alle enhetene dine i iCloud for Windows 10 og tidligere, blir alle nye bilder og videoer du legger til i biblioteket, automatisk lastet ned til PC-en.* Du kan også laste ned bildene og videoene etter år. Du finner nedlastningsknappen ved å klikke på iCloud i systemstatusfeltet i Windows.

* Nye bilder og videoer lastes automatisk ned til PC-en i C:\Brukere\navnet ditt\Mine bilder\iCloud-bilder\Nedlastinger.

Hvordan ser jeg statusen for opplastinger eller nedlastinger?

Du kan legge til iCloud for Windows i statuslinjen for å se fremdriften til iCloud-opplastinger og -nedlastinger. Klikk på iCloud-symbolet i systemstatusfeltet i Windows. Du må kanskje klikke på Vis skjulte symboler i systemstatusfeltet for å se iCloud.

Hvordan ser jeg redigerte versjoner av bilder på PC-en?

I den nyeste versjonen av iCloud for Windows lastes redigeringer og slettinger ned automatisk.

I iCloud for Windows 10 og eldre laster iCloud-bilder på Windows-PC-en ned bildene dine én gang. Hvis du redigerer bilder etter at de er lastet ned til PC-en, blir ikke den redigerte versjonen lastet ned igjen. Hvis du vil lagre den redigerte versjonen på PC-en, kan du laste ned enkeltbilder og -videoer fra iCloud.com eller laste dem ned etter år.

1. Klikk på iCloud-symbolet i systemstatusfeltet i Windows.

2. Klikk på Last ned bilder.

3. Velg bildene og videoene du vil laste ned, og klikk på Last ned.

Hvis du redigerer et bilde på PC-en som du allerede har lastet opp til iCloud-bilder, kan du endre filnavnet for bildet og laste det opp til iCloud-bilder igjen.

Hvordan kopierer jeg bilder til en iCloud-mappe?

1. Åpne et Filutforsker-vindu.

2. I Navigasjon-panelet (sidepanel) klikker du på iCloud-bilder. Hvis du bruker en tidligere versjon av iCloud for Windows, går du til Favoritter > iCloud-bilder.

3. I et annet vindu åpner du mappen der du for øyeblikket lagrer bildene som du vil legge til i iCloud-bilder.

4. Velg bildene du vil legge til.

5. Dra dem inn i iCloud-bilder-mappen. I tidligere versjoner av iCloud for Windows drar du dem til Favoritter > iCloud-bilder > Opplastinger.

Hvorfor ser jeg dupliserte bilder?

I iCloud for Windows 7.x ser du både en video og et hovedbilde for hvert Live Photo som er lastet ned fra iCloud-bilder. Oppgrader til den nyeste versjonen av iCloud for Windows for å se en JPEG- eller MOV-fil for hvert Live Photo som for øyeblikket er lagret i iCloud-bilder, i stedet for både en video og et stillbilde.

Du kan også se ekstra kopier av bilder når de er redigert i Bilder-appen på iOS eller macOS før de ble lastet ned til PC-en. Finn ut mer om redigerte bilder i iCloud-bilder.

Hvordan sletter jeg bilder og videoer i iCloud-bilder?

Bilder og videoer som du sletter fra Apple-enheten din eller iCloud.com i iCloud for Windows 11.1 og nyere, blir slettet fra PC-en med mindre du har valgt å feste dem. Og når du sletter et bilde eller en video på PC-en, skjer ett av følgende:

• iCloud for Windows 14 eller nyere: Filene fjernes fra PC-en og iCloud-bilder. Hvis en fil slettes fra Microsoft Bilder, blir den også fjernet fra iCloud-bilder.

• Tidligere versjoner av iCloud for Windows: Filene og miniatyrbildene fjernes fra PC-en, men er fortsatt lagret i iCloud-bilder. Hvis du redigerer et bilde eller en video på en annen enhet, vises miniatyrbildet igjen på PC-en.

Finn ut mer om hvordan du sletter eller gjenoppretter bilder og videoer i iCloud for Windows

Hvordan håndteres RAW-bilder i iCloud-bilder?

iCloud-bilder lagrer alle RAW-bilder med innebygde JPEG-er i originalformatene. Du kan vise miniatyrversjoner på Mac, eller du kan laste dem ned og redigere dem på Mac eller PC.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ser en melding om at jeg bruker en eldre versjon av Windows?

Hvis du kjører en eldre versjon av Windows 10, kan du se en melding som sier at du bruker en eldre versjon av Windows og at funksjonaliteten til iCloud-bilder er litt begrenset på denne versjonen av Windows. For å få full funksjonalitet i iCloud-bilder må du oppgradere til Windows 10 OS-bygg 18363 eller nyere og laste ned og installere HEVC-dekoderen og HEIF-tillegget fra Microsoft Store.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.