Hvis du ikke kan finde eller bruge dine køb i apps

Hvis du ikke kan bruge eller finde noget, du har købt i en app, kan du prøve at gendanne det.

Gendan køb i apps

Visse køb i apps, f.eks. spilvaluta og tips, er forbrugsvarer, hvilket betyder, at de udløber, efterhånden som du bruger dem. Du kan ikke gendanne køb af forbrugsvarer. Læs mere om forskellige typer køb i apps.

Du kan muligvis gendanne køb af ikke-forbrugsvarer, f.eks. en opgradering til en pro-version, en ekstrafunktion i et spil eller et abonnement:

1. Åbn den app, du brugte til at købe varen.

2. Se efter en mulighed for at gendanne. Du finder den ofte i appens butik, hovedmenu eller indstillinger.

Hvis dit forsøg på at gendanne mislykkes, eller hvis der vises en fejl