Jos musiikkikirjastostasi puuttuu kappaleita sen jälkeen, kun otat kirjaston synkronoinnin käyttöön

Varmista, että kirjaston synkronointi on käytössä kaikissa laitteissasi ja että olet kirjautuneena niihin samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Musicissa. Jos musiikkikirjastosi on tallennettu tietokoneellesi, tarkista kappaleiden pilvitila, niin voit löytää puuttuvan musiikin ja ratkaista ongelmat.

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Muista luoda musiikkikirjastostasi varmuuskopio, ennen kuin teet mitään muutoksia.

Tarkista ensin nämä seikat

Onko sinulla aktiivinen Apple Music -tilaus?

Tarvitset kirjaston synkronointia varten Apple Music ‑tilauksen. Voit käyttää kirjaston synkronointia myös iTunes Match ‑tilauksen kanssa.

Jos peruutat Apple Music- tai iTunes Match ‑tilauksesi, musiikkikirjastosi poistetaan kaikista laitteistasi lukuun ottamatta sitä, johon musiikkikirjasto on tallennettu. Kaikki Apple Musicin valikoimasta lisäämäsi ja lataamasi musiikki poistetaan myös, mukaan lukien soittolistat.

Oletko kirjautunut kaikkiin laitteisiisi samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksessasi?

Etsi laitteesi alta ja toimi ohjeiden mukaisesti.

Tarkista, millä Apple ID:llä olet kirjautunut Apple Musiciin Macissa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Valitse valikkoriviltä Tili.

Tarkista, millä Apple ID:llä olet kirjautunut Apple Musiciin iPhonessa tai iPadissa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Napauta kuvaasiKuva-kuvake yläreunassa.

3. Vieritä alas ja napauta Tiliasetukset.

Tarkista, millä Apple ID:llä olet kirjautunut Apple Music ‑apin Windows-versioon Windows-tietokoneessa

1. Avaa Apple Music ‑apin Windows-versio.

2. Klikkaa sivupalkin alaosasta nimeäsi.

Apple Music ‑apin Windows-versiossa näkyy käyttäjän nimi valittuna sivupalkin alaosasta.

Tarkista, millä Apple ID:llä olet kirjautunut iTunesin Windows-versioon Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes.

2. Valitse yläreunasta Tili.

Puuttuuko sinulta iTunes Storesta ostettua musiikkia?

Lue lisätietoja iTunes Storesta ostamasi musiikin lataamisesta uudelleen

Onko kadonnut kappale muualla tietokoneessa?

1. Etsi puuttuva kappale Macista tai Windows-tietokoneesta.

2. Jos löydät puuttuvan kappaleen, vedä se Apple Music ‑apin tai iTunesin Windows-versioon.

3. Päivitä pilvikirjasto:

• Apple Music ‑appi Macissa tai iTunesin Windows-versio: valitse Tiedosto > Kirjasto > Päivitä pilvikirjasto.

• Apple Music -apin Windows-versio: Klikkaa sivupalkin ylälaidassa Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot)Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Klikkaa sitten Kirjasto > Päivitä pilvikirjasto.

Jos musiikkikirjastosi on tallennettu eri sijainteihin:

Oletko tarkistanut kappaleiden iCloud-tilan Macissa tai Windows-tietokoneessa?

1. Avaa Apple Music ‑appi tai iTunesin Windows-versio.

2. Valitse sivupalkista Kappaleet.

3. Näytä iCloud-tila ja iCloud-lataus.

• Macin Apple Music ‑appi tai iTunesin Windows-versio: valitse valikkoriviltä Näytä > Näytä näkymävalinnat.

• Apple Music ‑apin Windows-versio: klikkaa otsikkoriviä oikealla painikkeella.

4. Valitse iCloud-tila ja iCloud-lataus.

Etsi kappaleiden vierestä seuraavat tilat, jotta tiedät, mitä tehdä.

Macin Apple Music ‑appi, jossa kappaleiden vieressä näkyy iCloud-tila

Huutomerkki

Kappaletta ei voi toistaa tai synkronoida laitteiden välillä, ennen kuin alkuperäinen tiedosto on löydetty.

1. Klikkaa huutomerkkiäVirheellinen sijainti ‑kuvake kappaleen vieressä.

2. Näkyviin tulee viesti, jossa kysytään, haluatko etsiä kappaleen. Valitse Etsi.

3. Jos kappale löytyy, sinua pyydetään etsimään sen sijainnin perusteella kirjastostasi muut puuttuvat kappaleet. Jos näet tämän viestin, klikkaa Etsi tiedostoja.

Odotetaan

Kappale ei näy muissa laitteissasi, koska se odottaa synkronointia.

1. Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä internetiin.

2. Päivitä pilvikirjasto.

• Apple Music ‑apin Mac-versio tai iTunesin Windows-versio: valitse Tiedosto > Kirjasto > Päivitä pilvikirjasto.

• Apple Music ‑apin Windows-versio: klikkaa Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot)Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot) ‑painike. Klikkaa sitten Kirjasto > Päivitä pilvikirjasto.

3. Odota, että kappale synkronoidaan. Tarkista sitten, näkyykö kappale muissa laitteissasi.

Poistettu

Kappale poistettiin toisesta laitteesta, jossa kirjaston synkronointi on otettu käyttöön.

Jos haluat kappaleen näkyvän muissa laitteissasi:

1. Varmista, että kaikki laitteesi on yhdistetty internetiin.

2. Klikkaa kappaleen vieressä olevaa nuoltaPoistettu-kuvake.

3. Klikkaa Lisää pilvimusiikkikirjastoon.

4. Päivitä pilvikirjasto.

• Apple Music ‑apin Mac-versio tai iTunesin Windows-versio: valitse Tiedosto > Kirjasto > Päivitä pilvikirjasto.

• Apple Music ‑apin Windows-versio: Klikkaa Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot)Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot) ‑painike. Valitse sitten Kirjasto > Päivitä pilvikirjasto.

Kappale näkyy harmaana

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.