Læs og organiser dine bøger i appen Apple Books

Med Apple Books på iPhone, iPad og Mac kan du købe og downloade bøger, lydbøger og dokumenter, som du kan læse og lytte til i appen. Du kan også organisere og sortere dit bibliotek og oprette tilpassede samlinger for at gøre dine ting nemmere at finde.

Find dine bøger, lydbøger og PDF-dokumenter

Organiser dit bibliotek

Sæt læsemål for dig selv

Find dine bøger, lydbøger og PDF-dokumenter

Sådan finder du hurtigt de bøger og lydbøger, du læser eller lytter til i øjeblikket:

• Åbn appen Bøger på din iPhone, og tryk på Hjem.

• Åbn appen Bøger på din iPad eller Mac, og vælg Læs nu.

Du kan også finde personlige forslag til dit næste læsestof, de bøger, du har markeret som "Vil læse", aktuelle bestsellers og meget mere.

alt text needed

Sådan finder du alle de bøger, lydbøger, uddrag og PDF-dokumenter, som du enten har fået fra Book Store eller manuelt føjet til appen Bøger:

• På din iPhone: Tryk på Bibliotek.

• På din iPad eller Mac: Tryk eller klik på Alle under Bibliotek.

Herfra kan du også vælge Samlinger for at se dit bibliotek sorteret i kategorier som Vil læse, Læst, Bøger, PDF-dokumenter eller brugerdefinerede samlinger, du har oprettet.

alt text needed

Organiser dit bibliotek

I appen Bøger kan du finde alle de bøger, lydbøger og PDF-dokumenter, du har købt i appen, eller som du manuelt har føjet til din enhed (f.eks. et PDF-dokument, som du har oprettet og manuelt føjet til appen fra en webside). Du kan også gøre ting som at sortere dine bøger, oprette samlinger og meget mere.

Sortér rækkefølgen efter titel, forfatter eller manuelt tilføjede dokumenter

1. Åbn appen Bøger.

2. På din iPhone: Tryk på Bibliotek. På din iPad eller Mac: Tryk eller klik på Alle under Bibliotek.

3. Tryk eller klik på knappen MereMere, og vælg derefter, hvordan du vil sortere dit bibliotek. Herfra kan du også vælge at se dit bibliotek i et gitter eller en liste.

alt text needed

Opret samlinger for at tilpasse dit bibliotek

1. Åbn appen Bøger.

2. På en iPhone: Tryk på Bibliotek, tryk på Samlinger, og tryk derefter på Ny samling. På en iPad eller Mac: Tryk eller klik på Ny samling under Mine samlinger

3. Navngiv samlingen, f.eks. Sommerbøger eller Bogklub.

Indstil læsemål

Du kan holde styr på, hvor mange minutter du læser hver dag, og hvor mange bøger og lydbøger du læser hvert år. Du kan tilpasse dine mål, så du bruger mere tid på at læse, indstille nye læseperioder og dele dine resultater med andre.

På en iPhone

1. Åbn appen Bøger, og tryk på Start.

2. Rul ned, indtil du finder Læsemål.

3. Tryk på det område, hvor der står Dagens læsning. Tryk derefter på Tilpas mål.

På en iPad eller Mac

1. Åbn appen Bøger, og tryk eller klik derefter på Læs nu.

2. Rul ned, indtil du finder Læsemål. På en iPad skal du trykke på det område, hvor der står Dagens læsning, og tilpasse dit mål. På en Mac skal du klikke på knappen Tilpas målknappen Tilpas mål og derefter tilpasse dit mål.

alt text needed

Flere måder at bruge appen Bøger på

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.