Bruk toner og ringetoner med iPhone eller iPad

Finn ut hvordan du endrer lyden som spilles av når du mottar anrop, tekstmeldinger, e-post eller andre varslinger på iPhone eller iPad. Velg mellom et utvalg av innebygde lyder eller kjøp ringetoner.

Endre ringetone

1. Gå til Innstillinger > Lyd og følbar respons.

2. Under Lyder og følbare mønstre trykker du på lyden du vil endre.

Bildet har ingen alternativ tekst
  3. Trykk på en ringetone eller varseltone for å høre den og angi den som den nye lyden.

Angi en ringetone eller SMS-tone for en kontakt

1. Åpne Kontakter-appen og trykk på navnet til en person.

2. I øvre høyre hjørne av personens kontaktkort, trykker du på Rediger.

3. Trykk på Ringetone eller SMS-tone, og velg deretter en ny lyd.

Bildet har ingen alternativ tekst

Kjøp ringetoner

Du kan kjøpe nye lyder i Tone Store. Disse kjøpene er knyttet til Apple-ID-en din og betalingsmåten du har registrert. Gå til Innstillinger > Lyd og følbar respons > Ringetone. Deretter ruller du til toppen og trykker på Tone Store.

Bildet har ingen alternativ tekst

Kjøpte toner og ringetoner vises øverst i listen over lyder.

Hvis du har byttet til en ny enhet eller ikke kan se de tidligere kjøpene dine, trykker du på Last ned alle kjøpte toner. Du ser kanskje ikke dette alternativet hvis du allerede har lastet ned alle tonene du har kjøpt, eller hvis du ikke har kjøpt noen toner. Enkelte tidligere kjøpte toner kan kanskje ikke lastes ned på nytt.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.