Fjern en betalingsmetode fra dit Apple-id

Læs om, hvordan du fjerner en betalingsmetode. Hvis du ikke kan fjerne den, skal du muligvis opsige abonnementer, slå deling af køb fra eller betale en udestående saldo.

Fjern en betalingsmetode

Fjern en betalingsmetode

Hvis du ikke kan fjerne en betalingsmetode

Hvis du har abonnementer, f.eks. iCloud+, har en udestående saldo eller bruger deling af køb, skal du have registreret mindst én betalingsmetode.

Fjern en betalingsmetode på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Betaling og levering.

4. Tryk på Rediger, tryk på den røde knap Slet, og tryk derefter på Fjern.

No alt supplied for Image

Fjern en betalingsmetode på din Mac

1. Åbn App Store.

2. Klik på dit navn eller log ind-knappen.

3. Klik på Kontoindstillinger.

4. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger.

5. Klik på Rediger, og klik derefter på Fjern betalingsmetode.

No alt supplied for Image

Fjern en betalingsmetode på din Windows-computer

1. På din Windows-computer: Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen. Læs om, hvordan du får Apples apps til Windows.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten, og vælg derefter Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id først.

No alt supplied for Image
  3. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger.

4. Klik på Rediger, og klik derefter på Fjern betalingsmetode.

No alt supplied for Image

Fjern din betalingsmetode på en ældre version af iTunes til Windows

1. Hvis din Windows-pc ikke er kompatibel med appen Apple Music eller Apple TV-appen, skal du åbne iTunes.

2. Vælg Konto på menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg derefter Vis min konto.

3. Vælg Administrer betalinger.

4. Vælg Rediger.

5. Klik på Fjern betalingsmetode.

Fjern en betalingsmetode online

Du kan også fjerne en betalingsmetode, når du er logget ind på appleid.apple.com.

I nogle tilfælde skal du muligvis tilføje en ny betalingsmetode ved hjælp af appleid.apple.com for at fjerne den eksisterende betalingsmetode.