Hvis iTunes til Windows beder dig om at godkende din computer, når du forsøger at afspille køb

Det er ikke sikkert, at du kan godkende din computer, hvis der er problemer med din konto eller mappetilladelser. Fortsæt nedenfor for at løse problemet.

iTunes til Windows kan bede dig om at godkende din computer, før du kan afspille elementer, du har købt i iTunes Store. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du løber tør for godkendelser.

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Prøv at godkende dine køb med et andet Apple-id

Du har muligvis brugt et andet Apple-id til at købe de emner, som du vil afspille. Du kan kontrollere dette ved at højreklikke på emnet og se efter Fjern overførsel i menuen. Hvis Fjern overførsel vises, er du logget ind med det Apple-id, der blev brugt til købet. Vælg Fjern overførsel, og download emnet igen.

Følg disse trin, hvis Fjern overførsel ikke vises:

1. På pc: Åbn iTunes til Windows.

2. Gå til Bibliotek, find den sang, der blev købt i iTunes Store, og vælg den.

3. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Vis info.

4. Klik på fanen Arkiv. Se til højre for "købt af" for at finde det Apple-id, som du brugte, da du købte emnet.

5. Godkend din computer med Apple-id'et fra trin 4, der kan være blevet ændret, siden du købte emnet, hvis du har opdateret adgangskoden eller e-mailadressen tilknyttet dette Apple-id. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, skal du gå til iforgot.apple.com.

Hvis du ikke er sikker på, om dit Apple-id er blevet ændret, siden du købte emnet, skal du kontrollere købsoversigten for Apple-id'et for at bekræfte, at emnet er på listen over køb.

Slå Kontrol af brugerkonti fra

Du kan løse nogle af godkendelsesproblemerne i iTunes til Windows, hvis du nulstiller Kontrol af brugerkonti. Følg disse trin for at nulstille Kontrol af brugerkonti i Windows 7 eller nyere:

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.

2. Klik på forstørrelsesglasset eller i søgefeltet. Gå til søgefeltet, og indtast UserAccountControlSettings.

3. Klik på UserAccountControlSettings.

4. Klik på Ja, hvis du bliver spurgt, om du vil give programmet tilladelse til at foretage ændringer.

5. Flyt mærket til den nederste indstilling.

6. Klik på OK.

7. Klik på Ja, hvis du bliver spurgt, om du vil give programmet tilladelse til at foretage ændringer.

8. Genstart computeren.

Derefter skal du slå Kontrol af brugerkonti til igen.

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.

2. Klik på forstørrelsesglasset eller i søgefeltet. Gå til søgefeltet, og indtast UserAccountControlSettings.

3. Klik på UserAccountControlSettings.

4. Flyt mærket tilbage til den ønskede indstilling.

5. Klik på OK.

6. Genstart computeren.

7. Prøv at godkende din computer igen.

Fjern mappen SC Info i Windows

Mappen SC Info skal være på computeren, for at iTunes fungerer korrekt. Du kan give computeren tilladelse til at afspille dine køb, hvis du fjerner mappen. Derefter skal du lade iTunes genoprette den.

1. Slut iTunes.

2. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.

3. Klik på forstørrelsesglasset eller i søgefeltet. Indtast %ProgramData% i søgefeltet, og tryk på Retur.

4. Vis skjulte filer:

• Windows 10: Klik på Vis, og vælg "Skjulte elementer".

• Windows 8: Klik på Vis, og klik derefter på Indstillinger. Gå til fanen Vis, og vælg "Vis skjulte filer, mapper og drev".

• Windows 7: Klik på Organiser, og klik derefter på "Mappe- og søgeindstillinger". Gå til fanen Vis, og vælg "Vis skjulte filer, mapper og drev".

5. Åbn mappen Apple Computer og derefter mappen iTunes.

6. Højreklik på mappen SC Info, og vælg Slet i genvejsmenuen.

7. Genstart computeren.

8. Åbn iTunes.

9. Prøv at godkende din computer igen. Hvis du har flere Apple-id'er, skal du godkende din computer for hvert Apple-id.

Få hjælp til problemer med fakturering

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.