Oprettelse af en NetBoot-, NetInstall- eller NetRestore-enhed

Læs mere om, hvordan du opretter netværksstartenheder til Mac-computere, der understøtter dem.

Hvis du har brug for at geninstallere macOS, kan du læse mere om, hvordan du geninstallerer macOS i din organisation.

Computere, der understøtter netværksstartenheder

Følgende Mac-modeller understøtter start fra en NetBoot-, NetInstall- eller NetRestore-enhed:

Opret en netværksstartenhed

Hvis din Mac understøtter netværksstartenheder, kan du bruge et af disse hjælpeprogrammer til at oprette enheden:

• System Image Utility, der er tilgængelig via /System/Library/CoreServices/Applications/.

• Kommandolinjeværktøjet imagetool. Få flere oplysninger om dette hjælpeprogram ved at indtaste følgende kommando i Terminal:

/System/Library/CoreServices/Applications/System\ Image\ Utility.app/Contents/MacOS/imagetool

Netværksdiskenheden skal indeholde en version og et build af macOS, der er kompatibelt med den Mac, der bruger det. Du kan undgå, at en Mac prøver at starte fra en inkompatibel netværksenhed, ved at bruge arbejdsgangen Filter Computer Models med System Image Utility.