Kjøp flere appfunksjoner med kjøp i app og abonnementer

Finn ut hvordan abonnementer og kjøp i app fungerer.

Hva er kjøp i app?

Kjøp i app er ekstra innhold og abonnementer som du kan kjøpe i en app. Ikke alle apper tilbyr kjøp i app. For å sjekke om en app tilbyr kjøp i app før du kjøper eller laster ned den, søker du opp den i App Store. Se deretter etter «Kjøp i app» i nærheten av prisen eller Hent-knappen til appen.

Det er tre typer kjøp i app – abonnementer, kjøp som ikke er forbruksvarer, og kjøp av forbruksvarer.

Hva er et abonnement?

Med et abonnement betaler du for tilgang til innhold fra en app eller tjeneste i en periode. Du kan for eksempel abonnere på Apple Music på en månedlig basis. Abonnementer inkluderer tjenester du registrerer deg for i en app, for eksempel en video- eller musikkstrømmetjeneste.

De fleste abonnementer fornyes automatisk, med mindre du avslutter dem. Noen apper og tjenester lar deg velge hvor ofte abonnementet skal fornyes. Du kan for eksempel bli tilbudt et ukentlig, månedlig, kvartalsvis eller årlig abonnement.

Se en liste over abonnementene dine eller avbryt et abonnement

Hva er kjøp i app som ikke er forbruksvarer?

Her er eksempler på kjøp i app som ikke er forbruksvarer:

• Fjern reklame

• Nøkkel til fullverdig spill

• Oppgradering til Pro-utgave

• Bonusspillnivåer

Du kjøper disse objektene én gang, og du kan overføre dem til andre enheter som er knyttet til Apple-ID-en din. Hvis du mister et kjøp som ikke er forbruksvare, kan du kanskje gjenopprette det kostnadsfritt.

Gjenopprett kjøp i app