Digitale kopieën van dvd's of Blu-rays inwisselen in de Apple TV-app

Sommige dvd-, Blu-ray- en 4K-titels bevatten naast de fysieke schijf ook een digitale kopie van de film.

Digitale kopieën inwisselen met een inwisselcode

Voer in de Apple TV-app of Apple Music-app je code in.

Een code invoeren

Inwisselen op een iPhone of iPad

1. Open de Apple TV-app.

2. Tik in de rechterbovenhoek op het profielpictogramGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of je foto.

3. Tik op 'Wissel cadeaubon of code in'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  4. Tik op 'Voer code handmatig in' en voer de 12-cijferige code in die is afgedrukt op het inlegvel dat bij de schijf is meegeleverd.

5. Tik op 'Wissel in'.

Lees wat je moet doen als je je contentcode niet kunt inwisselen.

Inwisselen op je Mac

1. Open de Apple TV-app.

2. Kies in de menubalk 'Account'  > 'Inwisselen'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  3. Log in met je Apple ID.

4. Voer de 12-cijferige code in die is afgedrukt op het inlegvel dat bij de schijf is meegeleverd. Je kunt mogelijk ook de camera van de Mac gebruiken om de code in te wisselen.

5. Je kunt je digitale kopie van de film nu of op een later tijdstip downloaden.

Lees wat je moet doen als je je contentcode niet kunt inwisselen.

Inwisselen op een Windows-pc

1. Open de Apple TV-app.

2. Klik op je naam in de navigatiekolom en klik vervolgens op 'Wissel in'. Mogelijk moet je inloggen met je Apple ID.

3. Voer de 12-cijferige code in die is afgedrukt op het inlegvel dat bij de schijf is meegeleverd.

4. Je kunt je digitale kopie van de film nu of op een later tijdstip downloaden.

Lees wat je moet doen als je je contentcode niet kunt inwisselen.

Als je de contentcode niet kunt inwisselen

• Zoek de vervaldatum op de verpakking.

• Zorg dat je de juiste tekens invoert. Sommige cijfers en letters lijken op elkaar.

• Controleer of de verpakking van je artikel aangeeft of de Digital Copy-code in je land of regio werkt. Je hebt bijvoorbeeld een Amerikaanse Apple ID nodig om een code van een dvd uit de VS te gebruiken, en een Australische Apple ID om een code van een dvd uit Australië te gebruiken.

• Als de dvd-, Blu-ray- of 4K-schijf met Digital Copy beschadigd of bekrast is, of als de inwisselcode of Digital Copy-schijf ontbreekt, vraag je de leverancier om hulp.

• Als je de code nog steeds niet kunt inwisselen of je digitale kopie niet kunt downloaden, neem je contact op met Apple Support.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.