Løsning af problemer mellem iCloud til Windows eller iTunes og sikkerhedssoftware fra andre producenter

Hvis du ikke kan åbne iCloud til Windows eller iTunes, downloade indhold, synkronisere din enhed eller bruge Deling i hjemmet, kan det skyldes din sikkerhedssoftware.

Sådan kan du se, om din sikkerhedssoftware kan være årsagen til et problem

Sikkerhedssoftware fra andre producenter end Apple kan forhindre iCloud til Windows eller iTunes i at oprette forbindelse til Apples servere eller til enheder. Nogle gange vises der muligvis en fejlmeddelelse med en kode, når du synkroniserer, opdaterer, sikkerhedskopierer eller gendanner en enhed.

Hvis din sikkerhedssoftware er årsagen til et problem med iCloud til Windows

• Du kan ikke logge ind med dit Apple‑id.

• Du får vist "Godkendelse mislykkedes: Der opstod en ukendt fejl" eller "Der opstod en fejl under godkendelse. Prøv igen."

• Du får vist "Din installation kan ikke starte, fordi dit brugernavn eller din adgangskode er forkert." eller "Din indstilling kunne ikke startes, fordi iCloud-serveren ophørte med at svare."

• iCloud-tjenester opdateres ikke.

Hvis din sikkerhedssoftware er årsagen til et problem med iTunes

• iPhone, iPad og iPod touch genkendes ikke i iTunes, eller enheden kan ikke sikkerhedskopieres, gendannes, opdateres, synkroniseres eller aktiveres.

• iTunes-fejl 4, 6, 1630 til 1641, 3000 til 3999 eller 9000 til 9999 vises*.

• Der kan ikke oprettes forbindelse til iTunes Store, når du vil foretage køb og downloade indhold.

• iTunes kan ikke åbnes.

*Hvis du ser fejl 9006, kan din computer muligvis ikke oprette forbindelse til Apples servere eller til din iPhone, iPad eller iPod touch. Kontroller, om der er kommunikationsproblemer mellem iTunes og Apples softwareopdateringsservere. Hvis du stadig ser fejlmeddelelsen, skal du læse videre for at finde ud af, hvordan du kontrollerer din forbindelse og sikkerhedssoftware.

Start med at kontrollere følgende

Før du ændrer indstillingerne for din sikkerhedssoftware:

Test forbindelsen

1. Kontroller værtsarkivet for at sikre, at arkivet ikke forhindrer iTunes i at kommunikere med Apples servere.

2. Hvis du har problemer med AirPlay, Deling i hjemmet, iTunes eller Remote, skal du teste forbindelsen mellem computerne eller enhederne i hjemmet. De skal have forbindelse til det samme netværk og undernet for at virke korrekt.

Test sikkerhedssoftwaren

Hvis du stadig oplever problemer, efter at du har testet forbindelsen, kan det være sikkerhedssoftwaren, der skaber problemer med computerens forbindelse til iCloud til Windows eller iTunes.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at afinstallere sikkerhedssoftwaren midlertidigt for at isolere problemet. Nogle webbaserede sikkerhedsprogrammer afinstalleres ikke helt, så du skal derfor muligvis downloade og køre et oprydningsværktøj for at fjerne sikkerhedssoftwaren helt.

Se eventuelt på sikkerhedssoftwareproducentens websted for at få hjælp til at åbne alle de porte og tjenester, som anvendes af Apple-produkter, eller kontakt producenten, hvis du har brug for hjælp til at afinstallere softwaren.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.