Unohtunut Apple ID

Jos olet unohtanut Apple ID:n kanssa käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit tarkistaa asian tai tarkistaa, oletko jo kirjautunut appiin tai palveluun.

Miten Apple ID:hen voidaan kirjautua

Voit kirjautua Apple ID:hen Apple ID:n käyttämällä sähköpostiosoitteella tai muilla sähköpostiosoitteilla tai puhelinnumeroilla, jotka on tallennettu tilisi tietoihin. Jos et muista Apple ID -käyttäjätunnustasi, yritä kirjautua sisään sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, jota yleensä käytät Applen palveluissa.

Jos olet kirjautunut sisään laitteellasi, löydät nämä sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot asetuksista tai järjestelmäasetuksista.

Tarkista, oletko jo kirjautunut Apple ID:lläsi

Tarkista, oletko jo kirjautunut sisään laitteeseen. Tarkista myös, oletko kirjautunut Applen appeihin tai palveluihin.

iPhone, iPad tai Apple Watch

1. Napauta Asetukset ja napauta sitten omaa nimeäsi.
  2. Napauttamalla kohtaa Kirjautuminen ja suojaus löydät sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, joita voit käyttää kirjautumiseen.Apple ID -asetuksista löydät sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, joita voit käyttää Apple ID:hen kirjautumiseen.

Mac

• Valitse macOS Venturassa tai uudemmassa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa nimeäsi ja sitten Kirjautuminen ja suojaus. Näet sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, joita voit käyttää kirjautumiseen.Macin Apple ID -asetuksista löydät sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, joita voit käyttää Apple ID:hen kirjautumiseen.
  • Valitse aiemmissa macOS-versioissa Omenavalikosta  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID.

Windows-tietokone

iCloudin Windows-versiossa Apple ID:n sähköpostiosoite on nimesi alla.

Avaa iCloudin Windows-versio ja etsi sitten Apple ID:si nimesi alta.

Muita tapoja löytää Apple ID

• Tarkista, oletko kirjautunut App Storeen, FaceTimeen tai Viesteihin iPhonessa, iPadissa tai Macissa tai iTunesin Windows-versioon Windows-tietokoneessa.
  • Siirry osoitteeseen iCloud.com tai appleid.apple.com ja tarkista, onko Apple ID:si esitäytetty kirjautumisnäyttöön.
  • Jos olet osa Perhejako-ryhmää, voit pyytää perheenjäsentä tarkistamaan Apple ID:n Perhejako-asetukset.

FaceTime ei ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa maissa.

Tarkista postilaatikostasi Applen lähettämät sähköpostiviestit

Apple ID -sähköpostiosoitteen selvittäminen Applen lähettämistä sähköposteista

Apple ID:si saattaa näkyä joissakin Applen lähettämissä sähköposteissa. Etsi postilaatikostasi Applen lähettämiä kuitteja sekä korjaus-, tuki- ja laskutussähköpostiviestejä.

Huomaa, että jos sähköpostiosoitteesi näkyy peitettynä (j*****@icloud.com), tähtien määrä ei välttämättä vastaa sähköpostiosoitteessa olevien merkkien määrää.